Laura Oktavia Mogensen

Laura Oktavia Mogensen
Deltager i Miss World Denmark 2012


Da jeg deltog tilbage Miss World Denmark i 2012, var jeg en pige på blot 17 år. Det var som at træde ind i en hel ny verden, som jeg aldrig havde troet, jeg ville få indblik i. At gå i flotte kjoler, få sat hår og lagt make-up var jo en hver piges drøm. Udover at være en af de heldige 20 deltagere, mødte jeg også en masse skønne piger. Det var mange indtryk, man skulle forholde sig til på kort tid. Lisa Lents samt resten af Miss Damark-teamet var gode til at føle os komfortable gennem hele forløbet.

Konkurrencen blev dengang holdt på Kokkedal slot, og vi var heldige at få den skønne og altid sjove Martin Brygmann som vores vært. Jeg har fulgt de seneste konkurrencer fra sidelinjen, og jeg synes, det er utroligt hvor stort og gennemført Lisa Lents, på så kort tid, har formået at gøre det. Bootcampens varighed er længere end i 2012, og jeg har indtrykket af, at det giver endnu bedre mulighed for at lære de enkelte piger at kende.

At være med i en skønhedskonkurrence gav mig for alvor en øjenåbner for, hvor vigtigt det er, at kunne have noget andet at byde på end blot sit udseende.  Selvom det er 7 år siden, jeg deltog, er det noget, jeg har i tankerne hver dag. Derudover opdagede jeg også vigtigheden i at lære at tale med nye mennesker hurtigt. Som 17-årig kunne det være fristende at holde sig i baggrunden, men inden man så sig om, var oplevelsen allerede forbi, og man havde glippet chancen for at lære pigerne endnu bedre at kende.

Med gode oplevelser kommer der desværre også mindre gode oplevelser. For mit vedkommende har det været mennesker, som jeg har mødt efterfølgende, der har haft kendskab til min deltagelse. Fordomme flyver til højre og venstre, og man mærker for alvor janteloven. Dog fortryder jeg ikke min deltagelse i Miss World Denmark, da det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme! Hvis jeg skal anbefale Miss Danmark konkurrencen til andre piger, vil jeg stærkt understrege, at man skal være indstillet på at arbejde hårdt og ikke forvente, at man kan vinde blot på sit udseende. Man skal have personlige kvaliteter og være en fighter. Og hvis man føler man har og er det, så synes jeg, at man skal ”go for it”!:)

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag