Karina Vetterlain Pedersen

Karina Vetterlain Pedersen
Deltager i Miss Danmark i 2016
Var blandt top 15

Min oplevelse i miss Danmark er virkelig god, jeg havde en helt fantastisk oplevelse og har udviklet mig meget igennem forløbet, har lært en masse skønne mennesker at kende. Lisa Lents er en meget god mentor der fortæller hvad man gør rigtig godt og hjælper hvis der er noget man har brug for!

Castingforløbet var rigtig godt, jeg kommer ikke selv fra København, men jeg vidste altid hvor jeg skulle være og hvornår. Til castingen blev jeg informeret rigtig godt om hvornår jeg skulle ind og vurderes og hvilket rum jeg skulle ind i, castingen gik rigtig godt, vi snakkede, grinede, jeg gik catwalk og fik taget billeder, jeg var meget nervøs inden jeg skulle ind, men jeg følte mig rigtig godt tilpas derinde, så jeg var slet ikke så nervøs da jeg først kom derind.

Til bootcamps var det altid meget sjovt og lærerigt, vi alle lærte hinanden at kende rigtig godt og vi havde det godt sammen allesammen. Vi fik nogle udfordringer, såsom at præsentere en selv på engelsk og vi skulle lære at gå catwalk og posere, det var så sjovt! Vi fik stillet en lejlighed til rådighed alle pigerne, det var dejligt især for os der ikke kommer fra København!

Til finalen var jeg helt klar, jeg havde lært og øvet mig rigtig meget og jeg er selv meget tilfreds med det jeg har opnået og den placering jeg fik, jeg kom i Top 15 og det er jeg super stolt over! Inden showet fik vi ordnet hår og lagt den flotteste makeup og vi fik øvet hele showet igennem, jeg var meget nervøs inden jeg skulle ind og gå foran alle de mennesker, men da jeg først var på catwalken var det det sjoveste nogensinde, jeg havde en helt fantastisk oplevelse, tiden gik bare alt for hurtigt!

Jeg vil klart anbefale Miss Danmark og synes helt sikkert, at det er noget man skal springe ud i, hvis man går og leger med tanken om at melde sig til! Man lærer så meget og hvis man ikke kan gå en catwalk, så kommer man helt sikkert til at kunne det efter mange timers træning!

Vidste du at Venezuela er det land der har vundet Miss World flest gange med 6 sejre?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag