Jasmin Frandsen


Jasmin Frandsen
Deltager i Miss Danmark 2017
Placering/Titel: Top 30 Miss Danmark finalist 2017

CASTING:

Det var en dejlig og behagelig casting. Panelet var søde og imødekommende og det virkede hurtigt naturligt. Jeg synes at det var passende med de spørgsmål der blev stillet og man kom vidt omkring.

BOOTCAMPS
Det der gjorde størst indtryk på mig var da vi trænede holdning, catwalk osv, samt fællesskabet mellem deltagerne og Miss Danmark teamet. Det har været så fedt og hyggeligt at bo sammen på Hotel Adina Copenhagen med de andre piger, som vi fik stillet til rådighed af Miss Danmark! Jeg hyggede mig meget med dem jeg boede med, hver gang! Vi er virkelig kommet tæt på hinanden!

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN 
Jeg vil anbefale andre at melde sig til Miss Danmark konkurrencen, dog ikke hvem som helst. Man skal være klar over at man skal være "på" ret meget af tiden, og derfor er det en god idé at deltage hvis man er en ekstrovert person. 
Jeg har selvfølgelig selv fået rigtig mange personlige kompetencer med fra Miss Danmark konkurrencen. Jeg er blevet bedre til, at stille mig op foran folk og snakke til dem. Det var nogle gode øvelser vi lavede til bootcamps, så det gjorde klart en masse for mig. Jeg har samtidig lært at administrere mine ting/planer, som jeg kan bruge i mit liv udenfor Miss Danmark. Udover det, har jeg selvfølgelig lært at gå i stilletter, og det har jeg ville siden jeg var meget ung – så der er jeg stolt af mig selv! Vi fik også nogle gode goodiebags og gaver gennem Miss Danmark forløbet.
Jeg føler mig overordnet godt behandlet af Lisa Lents og mentor team.

Vidste du at Mister World konkurrencen bliver sendt til over 1 milliard tv-seere?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag