Aisha Isabella Hansen


Aisha Isabella Hansen

Deltager i Miss World Denmark 2014
Placering/Titel: 1st Runner-up til Miss World Denmark 2014, Miss Earth Denmark 2014 repræsentant på Filippinerne.

CASTING

Da jeg i 2014 skulle ind og møde dommerne til Miss World Denmark 2014 castingen for første gang, var jeg meget spændt og nervøs. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente, men blev så positivt overrasket, da jeg blev mødt af store smil lige så snart jeg trådte ind af døren. Under castingen fik jeg rig mulighed for at præsentere hvem jeg var og fortælle om mine drømme og ambitioner i forbindelse med Miss Danmark. Det virkede så naturligt at tale foran dommerne, jeg følte at jeg var i trygge hænder, og selve castingen fungerede mere som en hyggelig samtale. Tiden fløj afsted og efter et sidste par spørgsmål og catwalk, var castingen allerede ovre. Yderligere kom dommerne med søde kommentarer, hvilket gjorder at man følte et kæmpe selvtilids-boost efter castingen og gik hjem med en god følelse i maven.

BOOTCAMPS

Bootcamps var klart noget af det bedste. Jeg følte at jeg lærte så utrolig meget inden for personlig udvikling, catwalk, skønhedskonkurrencer samt at tale og performe foran andre. Der var en helt særlig professionel, men også hyggelig stemning, og man havde mulighed for at lære de andre piger at kende på kryds og tværs, hvor mange oplevede at få veninder for livet. Det var helt klart et lærerigt forløb og jeg kunne mærke hvordan jeg udviklede mig fra bootcamp til bootcamp, særligt i forbindelse med min catwalk, men også min egen personlige udvikling. Til og med fik jeg et større fokus på det med at have det godt med sig selv, og kunne være en inspiration for andre, netop dette fik en kæmpe betydning og blev også min drivkraft gennem hele forløbet. Da jeg selv er halvt pakistaner og halvt dansker, var det så fedt at se at der var stor diversitet blandt finalisterne, jeg følte der var plads til alle!

VELGØRENHED

Hver pige skulle udvælge et velgørenhedsprojekt at skabe opmærksomhed omkring, hvilket fik stor betydning, idet at jeg selv kunne vælge noget jeg virkelig brændte for. Jeg har leddegigt og derfor var det meget relevant og spændende for mig, at kunne komme til at arbejde med ”fnug-foreningen” for unge med gigt. Der blev således skabt 25 nye velgørenhedsprojekter, hvilket var fantastisk at se, det gav bare hele konkurrencen en større mening.

FINALESHOWET

Finaleshowet var en kæmpe oplevelse og trods nerver og nervøsitet, følte jeg at teamet tog sig rigtig godt af os. Det var en dag vi alle havde set frem til og det var helt ubeskriveligt at komme ud på scenen og have publikum med sig. Det er noget jeg aldrig vil glemme!

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Hvis du går med en drøm om personlig udvikling og om at repræsentere Danmark internationalt, skal du ikke holde dig tilbage. Miss Danmark har givet mig så utrolig meget, alt fra oplevelser, dejlige mennesker, personlig udvikling og erfaring, som jeg kan tage med mig videre ud i livet. Jeg er evigt taknemlig for alt det har givet mig!

DELTAGELSE I INTERNATIONAL FINALE - MISS EARTH 2014

Efter min deltagelse i Miss World Denmark 2014 og placering som 1st Runner-up, blev jeg udvalgt som repræsentant til Miss Earth 2014 på Filippinerne. Da jeg endelig kom afsted til Miss Earth havde jeg mit livsoplevelse. Jeg følte at vores bootcamps havde givet mig en god forståelse af de internationale konkurrencer, samt forberedt mig på de udfordringer og oplevelser man kunne møde. Miss Earth var et ubeskriveligt forløb og jeg var så stolt over at få lov at repræsentere Danmark. Hvis jeg havde spørgsmål mens jeg var afsted havde jeg mulighed for at skrive til både Lisa Lents og andre mentors, hvilket gjorder at man følte sig tryg under hele konkurrencen, man var aldrig bare alene.
Der var så mange kulturelle oplevelser og det var også rart at kunne dele vores danske kultur med 85 andre lande. Yderligere var der et kæmpe fokus på miljø og klima til selve Miss Earth konkurrencen, hvilket jeg følte mig godt udrustet til særligt i forbindelse med Miss Danmark og ”Beauty With a Purpose”-projekterne. Det var svært at komme tilbage til Danmark efter at have levet i en drømme bobbel til Miss Earth, men heldigvis var der det dejligste Miss Danmark team at komme tilbage til, et fællesskab hvor man altid har kunne dele sine oplevelser, og sin kærlighed til skønhedskonkurrencer. Det har betydet utroligt meget at have en Miss Danmark familie.

Vidste du at Alexander Bach kom i Top 15 til Manhunt International 2012 finalen i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag