Miss Yacht Model Int. 2011 rejsen

 

Kl. 09.02 – Torsdag den 24. november

Sidder og smiler for mig selv i flyet, men ingen kan se det. De to pladser ved siden af mig er tomme. Det er lige gået op for mig.. Jeg synes selv jeg er ret sej ;-) Nu letter jeg.. Next stop Brussels!

Kl. 09.18 – Torsdag den 24. november

Jeg får solen i øjnene, skyerne ligner en stor drømmeseng. Havde heldigvis ingen overvægt og vingerne til mit national kostume gik lige igennem kontrollen. Håber ikke de bliver et problem senere. Sidder i mit eneste par jogging bukser jeg har med. I min håndtaske ligger stiletter og skiftetøj. Det er jeg klar til at tage på når jeg lander i Haikou 03.45 dansk tid. Jeg lander 11.45 kinesisk tid.

Jeg glæder mig til at sidde i flyet til fra Brussels til Beijing, så jeg kan få sover lidt. Den sidste uges tid har været så stressende og kan slet ikke huske hvornår jeg sidst slappede af. Haha, Levels med Avicii kom lige på på min ipod. Elsker den sang! Har tusind tanker i hovedet lige nu.. Vil læne mig tilbage, høre Levels på fuld skrue og tænke på mine veninder mens jeg kigger på noget af det smukkeste, himlen....

Kl. 12.25 – Torsdag den 24. november

Jeg står i kø til at boarde på det fly jeg skal med til Beijing. Der er ikke en eneste, udover mig, i køen der ikke er kinesere. De kigger lidt sjovt og nysgerrigt på mig... De tænker sikkert "hvad skal den lille pige alene i Beijing?" Jeg kan ikke lade være med at smile, jeg griner faktisk lidt. Jeg ville ønske jeg kunne tage et billede, jeg tror det ser rigtig komisk ud... Heldigvis sagde kontrollen i Brussels ikke noget til vingerne. De grinte bare og igen kunne jeg ikke lade være at grine for mig selv da jeg gik der fra. Så nu rykker køen sig. Vi ses om 10 timer Beijing!

Kl. 19.50 – Torsdag den 24. november

Jeg er lige vågnet, faldt i søvn med det samme jeg fandt min plads. Udenfor er der mørkt, stjerner overalt. De er ikke ”deroppe”, men lige ved siden af mig. Jeg lander om 2,5 time. Jeg er lidt nervøs for jeg har ikke fået mit boardingcard og jeg skal måske bekræfte min bagage. Men jeg er ikke bange for at spørge, så jeg skal nok finde ud af det! Nu begynder de at snakke over højtaleren. Jeg forstår INGENTING og det bliver ikke gentaget på engelsk. Hmmm, håber ikke det var vigtigt. Nå nu kommer der mad, spændende... Haha, maden er morgenmad. Fedt, klokken er 8 om aftenen i mit hoved. Stewardessen blev sur over jeg ikke forstod hvad hun sagde. Ligner jeg en der kan snakke kinesisk?:D Æg eller ris, ris ja tak!  Hendes ved siden af mig spiser hendes ris med syltetøj. Hmm, det må jeg lige prøve..:D

Olivia Felicia Bekker

Miss Yacht Model International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Alexander Bach kom i Top 15 til Manhunt International 2012 finalen i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag