Katrine Hvidberg Møller

Katrine Hvidberg Møller
Miss Danmark 2016 Finalist
Placering: Top 15

Miss Danmark deltagelsen har været en af de største oplevelser i mit liv! Ved at deltage i Miss Danmark har jeg udviklet mig utroligt meget som kvinde! Jeg lært at der intet sker ved at satse hele butikken – ud over at du med garanti vokser som menneske! Hver gang jeg stilles overfor en udfordring i mit liv i dag, om det er en jobsamtale, en date med en sød fyr eller en vigtig præsentation, tænker jeg på alle de udfordringer jeg mødte på min vej i Miss Danmark forløbet. For INTET overgår det! Jeg synes at jeg er blevet mere selvsikker og jeg står ved, hvem jeg er!

Jeg har overordnet set haft en meget positiv oplevelse, hvor jeg har følt mig super godt tilpas igennem hele konkurrencen, både til castings, bootcamps, photoshoots mm. Jeg har været meget glad for de forskellige aktiviteter og føler, at jeg har lært noget nyt hver gang. Udover det fik jeg en masse gode venskaber.
Jeg ved, at castingforløbet er omfattende, og at der kommer mange piger igennem. Alene dét, synes jeg er beundringsværdigt! At I bestræber jer på, at invitere så mange ind, for at finde de helt rigtige og unikke typer, som udgør det endelige felt af finalister.

Jeg siger til alle, at hvis I bare har den mindste lyst til at melde jer til Miss Danmark, skal I gøre det!

Vidste du at Ingrid Andersen var den første danske Miss Word repræsentant i 1953?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag