Velgørenhed

Miss & Mister of Denmark Organisationen er involveret i forskellige velgørenhedsprojekter.

 

Før Lisa Lents gik på påskeferie, var taekwondo-stjernen i aktion til fordel for Dansk Røde Kors.

Taekwondomesteren Lisa Lents varmede op til en påske i familiens skød ved at hjælpe andre. I selskab med bl.a. haveeksperten Signe Wenneberg støttede hun Dansk Røde Kors ved at gå til hånde i Illums Bolighus i København. Midt i shopping-mylderet stod Lisa Lents klar til at sælge alt fra påskeæg til smykker i den gode sags tjeneste.

- Jeg er så heldig, at jeg har det godt – og derfor vil jeg gerne bruge en lørdag på at gøre noget godt for andre, sagde Lisa Lents, som samtidig fik sig en sludder med købelystne folk, der havde fulgt hende i tv.

Se hvordan du kan støtte på: www.rodekors.dk

 

Spis middag med en kendt kvinde og støt Breast Friends


10 kendte danske kvinder er sat til salg på Danmarks største online auktion, QXL. Her kan alle, der har lyst til at være med til at støtte kampen mod brystkræft, byde på en tete-a-tete gourmetmiddag med en af de 10 kvinder. Indtjeningen går ubeskåret til forskning i brystkræft.

Drømmer du om at spise candle light dinner med multitalentet Annette Heick, at udveksle politiske holdninger på højeste plan med Ida Auken, Karen Ellemann eller Margrethe Vestager, få erotiske in-sights fra Joan Ørting eller taekwondo tricks fra Lisa Lents? Eller drømmer du om at finde nøglen til, hvorfor mænd er så kedelige givet videre af Lotte Heise eller bare få grineflip over hverdagens komik med Maise Njor, være inspiration til Mette Frobenius’ næste stand-up show eller høre historier fra verdens brændpunkter fra Mette Fugl? Så har du hermed chancen.

Auktionen er i gang og løber til og med onsdag den 15. april. Her har både virksomheder og privatpersoner mulighed for at byde på de kendte kvinder.

- Det er en rar fornemmelse, at vi kan hjælpe til med indsamling til gavn for forskningen mod brystkræft. Det giver alle på QXL mulighed for at få en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Vi synes, at det kunne være sjovt om de 10 kvinder kan slå Hans Pilgaard & co. fra efteråret 2009. Det håber vi meget! siger Peter Arbs, CEO QXL.

Den 21. april mødes de 10 kvinder på Hotel Phoenix Copenhagen med de 10 heldige auktionsvindere til en fælles gourmetmiddag, med hvad dertil hører. En aften, som Hotel Phoenix Copenhagen donerer til det gode formål. Og for at gøre det ekstra festligt byder de velkommen via en lyserød løber.

Kvinderne mod mændene
I oktober 2009 var det ni kendte mænd, der satte sig til bords i den gode sags tjeneste. De ni mænd indsamlede i alt 19.300,- kr. til kræftforskningen via Breast Friends.

- Vi er utrolig glade for, at et så stærkt hold af kvinder stiller op for den gode sag. Mændene gjorde det rigtig godt i oktober sidste år, men vi har høje forventninger til, at kvinderne slår dem i denne disciplin. Hver en krone falder på et tørt sted i kampen mod brystkræft, så det er nu, at kvinderne skal vise, hvad de virkelig er værd, siger Morten Wiberg, kommunikationschef i Roche A/S, der er initiativtager til Breast Friends.

Se hvordan du kan støtte på http://www.breastfriends.dk/

SELL OUT PÅ P3 – HUMOR MOD AIDS

29.03.2010

Det Nye Talkshow" med Anders Lund Madsen på DR 1 skabte stor furore under Vild Med Dans. En af Anders Lund Madsens nærmeste medarbejder i talkshowet, havde sneget sig ind i Vild Med Dans-studiet via en bagindgang, hvorefter han havde fundet en god plads lige bag Anne Laxholm. Under dommernes votering til Lisa Lents og partneren Michael Olesens samba-dans, rakte Anders Lund Madsens journalistpraktikant, Thomas Skov Gaardsvig, et skilt op bag Anne Laxholm , hvor der stod "Juhu Lisa Lents". På den anden side af skiltet stod der "Du gør mig våd".

Ifølge Thomas Skov Gaardsvig var den utraditionelle happening et forsøg på at skaffe flere seere til Anders Lund Madsens stort opsatte talkshow på DR 1 fredag aften.

Dette stunt skabte en masse forsider og debat i medierne. P3 fik derfor en idé til at bruge al den omtale til noget positivt og tilbød Lisa og praktikanten om at tage en vals sammen, hvis folk ringede ind og samlede et beløb på i alt 5.000kr til AIDS Fondet. Det lykkedes Lisa og praktikanten at få samlet beløbet ind og de sluttede fred med en yndefuld vals som du kan gense længere nede på siden.

Se hvordan du kan støtte på: https://www.aidsfondet.dk/

En række kendisser donerer ting til auktion der skal hjælpe Haitis børn - Lisa Lents giver sin Miss World-kjole.

I 2008 blev Lisa Lents kåret som Danmarks smukkeste kvinde og repræsenterede Danmark ved Miss World 2008.

Nu kan du blive den heldige ejer af en af de kjoler, som den 23-årige skønhed bar under Miss World-konkurrencen i Johannesburg, Sydafrika.

På lauritz.com har Lisa Lents nemlig doneret en af sine kjoler fra Miss World-konkurrencen, for at hjælpe ofrene for jordskælvet i Haiti.

Den flotte Miss World-kjole er designet af Lasse Spangenberg, og i skrivende stund, skal man blot byde 3.100 kroner, for at få lidt Miss World-stjernestøv hjemme i den private garderobe.

Siden torsdag har Go'morgen og Go'aften Danmark i samarbejde med UNICEF samlet ind til Haitis børn, og beløbet er oppe over to millioner kroner.

Vidste du at danske Lilian Madsen blev nr. 2 i Miss World 1957?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag