Patricia Maja Andersen om forårets trends anno 2011

Forårets trends anno 2011

Forårets trends dikterer 70’er look, farverige kjoler, juicy læber og casual hår.

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og med solens kommen ankommer de nye mode og make-up tendenser også. Vinterens grå uldfrakker og sorte bacistøj bliver dette forår skiftet ud med farver der vil være altdominerende i de nye kollektioner. Der vil komme flere ankelkorte jeans og det afslappede 70’er look er atter tilbage for en stund.

Vinterens Mad Men-inspirerede make-up look med ladylike røde læber og markerede liner vil i spring/summer 2011 blive lagt på hylden til fordel for 70’er looket. Resultatet af dette er naturlige make-upper og casual hår med løse og tilfældige opsætninger. Make-up mæssigt vil der være fokus på læberne med lyse farver som rosa og orange. På catwalken var disse læber fremherskende hos alle de store designere, lige fra rebelske Marc Jacobs til klassiske Diane von Furstenberg.

 

Patricia Maja Andersen er Fashion stylist og make-up artist med base i København. Hun har læst designteknologi og gået på Central St. Martins i London. Hun arbejder også som kreativ konsulent og PR rådgiver. Se Patricias hjemmeside her: www.patriciamajaandersen.com

Lisa Lents ejer rettigheder til Miss Model of The World i Danmark og skal for første gang afholde konkurrencen i 2011.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag