Bettina Møller om permanent make up, lash extentions, spray tan og Tei system

 

Bettina Møller er uddannet kosmetiker, makeup artist og elitelinergist, og har flere års undervisningserfaring indenfor hudpleje og permanent makeup. Hun er på 3. år indehaver af hudplejeklinikken ”Klinik slank & sund – Frederiksberg”, som har til huse i dejlige eksklusive lokaler og byder på alt indenfor hud- og skønhedspleje. D. 1. juni åbner Bettina Møller endnu en klinik – Danmarks første klinik, der udelukkende specialiserer sig indenfor permanent makeup med Long-time-liner.

Du kan læse mere om klinikkerne på www.klinikfrederiksberg.dk og www.longtimeliner.dk

Her får du Bettinas tips:

 

VIL DU HAVE SMUKKE LANGE BAMBIVIPPER???

Eyelash extensions med enkelthårs teknik giver det naturlige

look af flotte, lange, tætte øjenvipper, som alle kvinder går

og drømmer om.

  • Ser 100% naturligt ud.
  • Mascara er ikke nødvendig.
  • Mest skånsomme metode
  • Kan påsættes på alle vipper

Eyelash extensions er enkelte naturhår som påsættes én for én på hver enkelt af ens egne vipper, de vil typisk falde af når dine egne vipper naturligt falder af og et nyt hår vil gro ud, derfor er det også nødvendigt at gå til genopfyldning ca. hver 3.-4. uge. Læs mere eller book tid online på www.klinikfrederiksberg.dk

 

Fremhæv eller korriger dine naturlige træk med Long-time-liner permanent makeup og se frisk og smuk ud 24 timer i døgnet.

Permanent makeup er en metode til at optegne bryn, eyeliner og lipliner, således at det holder gennemsnitligt 2-5 år. Man lægger med en mikrotynd engangsnål mineralske farvepigmenter i det yderste hudlag og i takt med hudens ”turn-over” (udskiftning) vil farven gradvis falme. Det skal derfor holdes ved lige med en efterbehandling i ny og næ, hvis man vil bevare det flotte resultat. Metoden egner sig til alle, mænd som kvinder, der vil pynte lidt på deres udseende, uden at det skal være alt for iøjefaldende eller makeuppet. Det kan desuden anvendes til at optegne kunstige skønhedspletter, camouflere ar og er særdeles velegnet til kræft- og alopecia-patienter, der har mistet deres vippe- og brynhår samt efter en bryst-rekonstruktion.

Læs mere om permanent makeup eller book tid til gratis konsultation på www.longtimeliner.dk

Spar din hud for rynker, pigmentpletter og cancer – skån din hud og snyd dig brun med selvbruner.

Bliv lækker solbrun på blot fem minutter uden solens skadelige stråler med California Tan Sunless Spray Tan. Den flydende selvbruner fordeles ved hjælp af en højteknologisk maskine betjent af en uddannet California Tan specialist. 
California Tan får ikke kun huden til at se flot brun ud, den efterlades også plejet og fugtet takket være den professionelle formel med fugtgivende ingredienser og vitaminer som bl.a. aloe vera og E-vitamin. 
Selvbruneren består hovedsageligt af det aktive stof Dihydroxyacetone (DHA), som er kendt for at være det bedste stof til brug i selvbrunere. DHA er et naturligt sukkerstof, som har været anvendt i kosmetikindustrien i mere end 30 år. DHA reagerer med proteinstofferne i de døde celler i overhuden, hvorved huden bliver brun. DHA er uskadeligt, og generelt har man ikke kunne påvise nogen skadelig virkning ved brug af selvbruner - modsat fx. solariebrug.

Læs mere om spraytan behandlingerne eller book tid online på www.klinikfrederiksberg.dk

Bliv sommerklar og få en tonet krop med Tei system

Har du områder på kroppen, hvor du har svært ved at tabe dig? Har du en travl hverdag, hvor du har svært ved at finde tid og motivation til træning? Er du træt af ”bulede” lår, slapt maveskind og ”mormor-arme”? Så er Tei system evt. løsningen for dig.

Tei System er en helt ny generation indenfor elektronisk muskelstimulation. En af tingene der adskiller Tei System fra andre muskelstimulatorer på markedet er, at den har en kombination af elektroterapi og infrarød varme. Fordelen med den infrarøde varme er at den trænger 4 cm ind i vævet. Varmebehandlingen opvarmer musklerne, så de bedre stimuleres, hvilket giver en øget forbrænding. Den infrarøde varme øger blod - og lymfecirkulation, som fører næringsstoffer og oxygen hurtigere ud i kroppens celler, hvilket får affaldsstofferne transporteret effektivt væk (og reducerer dermed cellulite). Varmen i behandlingen giver en afslappende effekt for hele kroppen og anbefales til folk med gigt, fibromyalgi og muskelsmerter.
Med Tei system kan du bl.a. opstramme vævet, reducere cellulite og fedtansamlinger samt genoptræne muskelgrupper.

Tei system er bl.a. testet i Q, Skøn og Go’ morgen Danmark med rigtig gode resultater.

Læs mere om Tei system eller book tid online til en prøvebehandling på www.klinikfrederiksberg.dk

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag