Claire Ross-Browns skønhedstips

 

Læs det eksklusive interview Miss & Mister of Denmark lavede med Claire Ross-Brown, hvor hun afslørede sine skønhedstips.

Kort om Claire Ross-Brown

Claire er en engelsk skuespillerinde som er uddannet på “Corona Academy of Performing Arts” I London. Hun har boet i Danmark i de sidste 12 år og taler flydende dansk. De første 3 år pendlede hun frem og tilbage mellem London og København, da hun hovedrollen i den engelsk tv drama “Agony”. Herefter besluttede Claire at hun ville bo fast i Danmark. Hurtigt fik Claire mindre roller i danske film, bl.a. i “Inkasso”. I 2005 fik Claire sit gennembrud i TV-successen “Klovn” hvor hun spiller “Claire”.

I 2007 var hun med i filmen Pisteleros, i 2008 i ”Black Pimpernel” over for Michael Nyqvist og i “Love me Forever” overfor Dougray Scott.

I slutningen af 2008 kom Claire ud med sin debut plade, “Complexity”, hvor hun selv har skrevet alle sange og melodier, co-producer på pladen og på de to musik videoer.  I 2011 er Claire I gang med forskellige projekter, blandt andet en rolle i en film af Jonas Elmer som hedder “In Real Life”.

Claire har lagt ansigt til flere kampagner, så som JKE Køkken Designs, Go IT Green og Jabra Headsets. Hun laver mange speaks til både film, tv reklamer og tegnefilm. Hun er en efterspurgt aktør på kommercielle jobs som firma vært, shows og meget mere.

Siden 2010 har hun haft sin egen klumme i skønheds magasinet “Go Beauty” her skriver hun om de nyeste trends, skønheds tips og sundheds tricks.

Læs mere om Claire på: http://www.claireross-brown.com/

1. Hvad er dine bedste skønhedstips?

En sund kost, minimum 7 timers søvn om natten og træning 3 til 4 gange om ugen – og en masse vand til det hele. Generelt så tror jeg på ”everything in moderation” altså, ingenting er sundt, hvis man overdriver. Jeg elsker min chokolade og spiser lidt af det hver dag. Jeg tror det holder mig sund og smilende:)

2. Hvad gør du for at holde dig i god form?

Jeg løber 3 gang om ugen, nogle gange alene og nogle gange med Jacob Gliese som ejer www.running26.dk . Jeg boksetræner én gang om ugen med Ashira hos Welcome og laver også cros-fit med Mathias Mansa, også i Welcome. Hvis jeg har tid så dyrker jeg Pole dancing hos Pole Studio.  Jeg elsker pole og synes det er en utrolig hård workout, men det ser super godt ud.

3. Hvad bruger du af hudplejeprodukter?

Jeg elsker at få en oxygen lift behandling, hos http://www.bodyimage.dk

Den giver et helt fantastisk resultater i ansigtet. You look like a million:)

Jeg er også vild med at prøve nye produkter, og lige nu prøver jeg Charlotte Radkins nye hudpleje serie. Det er helt fantastisk. Jeg er også vild med “Vanity X” som er en fantastisk hemmeligt serum “Vanity X” den kan også købes hos bodyimage. Den hjælper både med pigmentpletter og holder de bløde linier væk.

4. Hvad bruger du af hårplejeprodukter (pleje/styling)? Hvad kan du anbefale og hvorfor?

Min frisør, Guldlok i Charlottenlund har introduceret mig til ”Moroccan Oil” som er en lækker serum til håret. Det får håret til at se sundt og skinnende ud, uden at det bliver fedtet.

5. Hvad kan du ikke undvære af make-up, og hvorfor? Hvad bruger du mest af? (evt. favoritmærker/produkter)

“Blusher is a must” for mig og min favorit er fra Tromborg, og hedder “Blush Peach” – den har et virkelig naturligt look og giver mig en dejlig glød. Jeg er også helt vild med en ”foundation” som er så let at det er helt utroligt. Den hedder meget passende “Perfekt”. De burger den også I LA til deres mange TV shows. Jeg køber den hos www.simplyvain.dk Her kan man også købe en “Bloom Illuminizer”. Den er super til et lille ”touch up” når mit ansigt ser træt ud og jeg bare har brug for et hurtigt ”lift”, og så kan den være i min taske.

6. Hvad er dit favoritshoppested? (evt. mærke, genstand og hvorfor)?

Hmm, det er et svært spørgsmål. Jeg har mange steder og mage ting jeg holder af:) For mit komfortable og afslappede tøj, så er jeg vild med http://www.life-is.dk/, total luksus til gode priser.

Jeg elsker også ALDO sko. Deres designs er ikke til at slå, og priserne er yderst rimelige. Lige nu er Mulberry min favorit håndtaske. Deres design er bare så elegante og eksklusive, men samtidigt trendy. Jeg har alt muligt fra dem. Dagtasker, aften tasker…..mobiltaske – you name it:)

Karen Millen og Benedikte Utzon har længe være en af mine favoritter, fordi jeg er lille en med kurver, så  deres  tøj  passer mig perfekt. Hvis man skal understege kurverne endnu mere, så er et bælte fra Depeche oftest et godt bud. De har nogle super cool ones, til både dag og nat.

Jeg har altid været glad for at føle mig smuk inde og unden på tøjet – her er Bee Lee på strandvejen et godt bud på lidt forkælelse. De har de lækreste sager, så her kommer jeg, når jeg syntes jeg har fortjent det, hvilket jeg ofte har.

7. Hvad er skønhed i følge dig?

Det er først og fremmest hvem du er inde i. Jeg siger altid, at du kan være den smukkeste kvinde i verden, men hvis det ikke kommer indefra, så forsvinder skønheden med det samme. Skønhed kan være dejligt at se på, men sand skønhed er gaven, at få andre til at føle sig elsket og vidunderlig. Jeg har altid troet, at Audrey Hepburn var så smuk, fordi varmen og mildheden bare strømmede ud af hendes hjerte. Det er ægte skønhed.

8. Hvornår føler du dig mest smuk?

Når min mand ser på mig, med et glimt i øjnene, hvor han nærmest ikke kan koncentrere sig. Jeg føler mig også smuk, når jeg har højre hæle på og en elegant og sexet kjole.

Tak til Claire Ross-Brown

Vidste du at Pia Rosenberg Larsen fra Danmark blev nr. 2 til Miss World 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag