Sofie Schjølin

Miss World Danmark 2013 - Finalist 1 
Navn:
Sofie Schjølin
Alder:
22 år
By:
Jyllinge/Sjælland
Højde:
181 cm
Beskæftigelse: Læser bachelor i International Business and Politics, model hos Scoop Models.

Jeg hedder Sofie Schjølin, er 22 år gammel og kommer fra Jyllinge omkring Roskilde. Jeg bor på nuværende tidspunkt i Valby i lejlighed alene. Jeg er 181 cm høj. Jeg har en lillebror som skal til at starte uddannelse på CBS, og ligesom mig har han en højde over gennemsnittet.

Til hverdag læser jeg en bachelor i International Business and Politics på CBS. Jeg skal til at starte mit 5. semester og skal studere dette i London, hvorfor jeg har været nødt til at opsige min stilling i Danske Banks kreditafdeling. Jeg arbejder herudover som model hos Scoop Models.

I min fritid prøver jeg at få tid til at spille en masse tennis og være sammen med mine veninder, venner og kæreste. Jeg har lige været på Roskilde Festival for at fyre den af med venner og veninder til alle koncerterne. Når jeg har ekstra tid kan jeg derudover finde på at spille Play Station spil såsom Assassin’s Creed eller Call Duty.

Jeg taler engelsk og en smule rustent tysk.

Min yndlingsfilm er "Iron Man 1, 2 og 3". Robert Downey Junior i rollen som en playboy, mangemillionær og rap i replikken, plus han lige redder verden flere gange. Fantastisk!

Min yndlings bog er "Pride and Prejudice" fordi det er den ultimative kærlighedshistorie! Hvem drømmer ikke om deres egen Mr. Darcy?!

Favorit feriested er Dolomiterne i Italien. Her kan jeg give den gas på ski den ene dag og snowboard den næste.

Feriested jeg drømmer om at besøge er klart Australien og New Zeeland! Australien for alle deres særværdigheder og New Zeeland for at opleve den fantastiske natur!Jeg ser mest op til folk, der forfølger deres drømmer under hensyntagen til andre mennesker og deres omgivelser.
Skønhed for mig er at turde have sin egen mening og turde være sig selv. Jeg tror på at man på den måde når længst i livet, da folk så vil se ærlighed og vilje på samme tid.
Jeg har før fået komplimenter for mine brune øjne, så dem er jeg mest glad ved i mit ansigt.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Michael Bublé fordi jeg under hele middagen ville sidde og håbe på, han brød ud i sang. Hvis ikke ham, så ville jeg spise middag med Mark Blyth og udforske hans idéer om politiske institutioner og hvordan disse defineres.

Noget sjovt man skal vide om mig er at jeg elsker chokolade og spiser det bogstavligt talt hver dag.

Jeg er meget bange for edderkopper og andre kryb.

Det skøreste jeg nogensinde har gjort er at overbevise mig selv om jeg kunne lave en ”360” på ski (dreje 360 grader rundt i luften i et hop) fordi lillebror kunne, hvorefter jeg fortryder mit i hoppet, falder og får det største blå mærke og må køre ned på hotellet og få is på.

Jeg er mest glad når jeg er sammen med dem jeg elsker og holder af.

I fremtiden drømmer jeg om at have færdiggjort min uddannelse og have mig et spændende job med masser af udfordringer. Alt imens jeg har en glad familie og kan tænke tilbage på at have været med i Miss World Danmark 2013.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg synes det er sjovt og givende med flotte kjoler, smuk makeup og catwalks, men samtidig synes jeg det er vigtigt at uddanne sig og have sin fremtid for øje.

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville være en kæmpe oplevelse og en unik mulighed for at repræsentere sit hjemland i udlandet.

Photo: Christina Anaya
Video photographer: John Rahbek 
Make up: Marie Haugaard Pedersen
Hair:Danni Sigen
Styling: Lisa Lents/National Director 
Dress:www.tp-kjoler.dk
Bikini:www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Pia Rosenberg Larsen fra Danmark blev nr. 2 til Miss World 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag