Rebecca Brincker

Miss World Danmark 2014 - Finalist 16
Navn: Rebecca Brincker
Alder: 23
Region/by: København
Højde: 180 cm
Beskæftigelse: Læser en humanistisk bachelor på Roskilde Universitet. Arbejder ved siden af som activator.

Mit navn er Rebecca Brincker, og jeg er 23 år gammel og måler 180 cm. Jeg kommer oprindeligt fra Skive, som er en mindre by i Jylland. Jeg har på nuværende tidspunkt boet i København i 5 år, og med over 13 forskellige adresser, har jeg efterhånden fået udforsket byen, samtidig med, at jeg har levet i nomadetilstand. Til september flytter jeg tilbage til Amager, hvor jeg har fundet mig et kollegieværelse. Jeg elsker København, og er som tryllebundet af byens puls.

Jeg er lige blevet optaget på RUC, hvor jeg skal læse en humanistisk bachelor i fagene kommunikation og performance-design.

Jeg har tidligere været i gang med flere forskellige typer uddannelser, og jeg har forsøgt mig med alt fra kosmetiker, kok til bygningsmaler. Dette har alt sammen været med til at forme mig, men jeg ser meget frem til en boglig uddannelse, hvor der er mulighed for at blive udfordret mere intellektuelt.

I min fritid går jeg rigtig meget op i gastronomi, og jeg har en forkærlighed for det franske - og nye nordiske køkken. Jeg er nok dét, man vil betegne som et rigtigt madøre!

Kreativitet præger også min livsstil, og jeg sætter stor pris på at tegne, male, fotografere og dyrke mit kreative gen.

Udadtil virker jeg som en ”rigtig pige”, der elsker at dulle mig op og lave en masse tøseting. Derfor oplever jeg ofte, at folk bliver overraskede, når jeg fortæller, at jeg har trænet kampsport siden jeg var 6 år. Det startede ud med en fascination af ”Karatekid”, men da Skive ikke husede en karateklub, forslog min mor mig at starte til taekwondo. Interessen for kampsport har hængt ved lige siden, og  jeg har trænet taekwondo i næsten 12 år. Sidenhen har jeg også prøvet kræfter med både boksning og Muay-Thai men har nu kastet min kærlighed over på kickboksning, som er lidt mere en ”gentle-(wo)man” sport.

Jeg ser mig selv som en ambitiøs, viljestærk, dagdrømmende pige med ben i næsen og en god jysk mentalitet. For mig er åbenhed overfor alle typer mennesker vigtigt, og jeg nyder at være i selskab med mennesker, der har et anderledes værdiesæt eller kommer fra en anden kultur end jeg. Det åbner ofte op for andre måder at tænke på, hvilket fascinerer mig utroligt meget.

I mit liv har der været en del modgang, og jeg har lært at klare mig selv i en meget tidlig alder – faktisk fra da jeg flyttede hjemmefra som blot 15 årig. Dog har jeg altid formået at rejse mig igen, og dette ofte på egen hånd.  Det mener jeg, har været med til at skabe den modne og ambitiøse kvinde jeg er den dag i dag.

Mine fremtidsdrømme er meget karriereprægede, hvorfor jeg også er fast besluttet på at få succés inden for kreativ projektledelse, og evt. komme til at arbejde for et skønhedsmagasin. Jeg håber også meget på at finde en dejlig mand, og at kunne bosætte mig i udlandet.

Derforuden er min drøm selvsagt at vinde Miss World Danmark og blive repræsentant i London.

Jeg er mest glad, når jeg sidder en lun sommeraften sammen med gode venner, fantastisk mad samt rødvin, og snakker om løst og fast og bare nyder nærværet .

Min yndlingsfilm er Spis, Bed, Elsk. Det er en af de få film, der virkelig er kommet under huden på mig. Måske fordi den også afspejler den uro og eventyrlyst jeg selv har kæmpet med. Den er fortrøstningsfuld og varm. Ellers er jeg også stor fan af de sorgløse, danske, gamle Dirch Passer film, som altid kan give mig et smil på læben.

Jeg har aldrig været den store tilhænger af at læse bøger på fritidsbasis, da jeg meget hellere vil kigge på billeder. Dog er jeg meget interesseret i faglitteratur om psykologi, da jeg har en stor interesse i, hvorfor mennesker agerer som de gør. Skulle jeg alligevel nævne en bog, ville det være PS I love you, som er en sød, sørgmodig men også opløftende fortælling.

Hvis jeg skulle spise middag med en kendt, ville jeg enten vælge den berømte filminstruktør, Pedro Almodóvar eller danske Nikolaj Lie Kaas. Pedro Almodóvar er en meget interessant person og  jeg vil elske at høre om hans reflektioner omkring livet og få en rundvisning i hans meget specielle univers. Nikolaj Lie Kaas er bare så inspirerende, talentfuld og dedikeret, at jeg ikke kan have andet end dyb respekt for manden.

Den kropsdel, som jeg er mest glad for, er mit ansigt men også mine lange ben.

Jeg er voldsomt bange for det ubekendte i naturen, og navnlig naturkatastrofer – især tornadoer og dybt, mørkt havvand. Jeg får derfor nok lidt at tumle med, når mine planer er at bosætte mig uden for Danmarks grænser ;)

På trods af min store eventyrlyst, har jeg desværre ikke været meget ude at rejse. Jeg drømmer om at hive et år ud af kalenderen, og herefter påbegynde en jordomrejse.

For mig er skønhed umiddelbart ret udefinerbart, men jeg tror samtidig på, at alle mennesker er smukke på hver sin måde. Skønhed er et menneske der er selvsikkert, rummer masser af karisma og udstråling.

Hvis jeg skal fortælle en sjov ting om mig selv, kan jeg sige,  at jeg har et ret voldsomt grin og faktisk er ret klodset. Jeg har flere gange prøvet at falde midt på strøget - i mine flade sko, og i min storhedstid lavede man en ”Rebecca” hvis man faldt.

Mit største forbillede er min mormor, da hun er en metal stærk kvinde. Hun er yderst intelligent , smuk og en helt fantastisk, rummelig person.  Jeg håber meget,  at komme til at ligne hende engang.

Det vildeste jeg har oplevet, var da jeg fik mit sorte bælte i Taekwondo.  Det var en af de mest selvtilfredsstillende følelser jeg nogensinde har haft, og det var en stor milepæl for mig i mit liv.

Jeg er et godt forbillede for andre, for jeg tror på mig selv, og jeg hviler i mig selv – både indeni og udenpå. Jeg vil gerne være med til at viderebringe budskabet om, at det er vigtigt at elske sig selv for den man er, med de menneskelige fejl og mangler vi alle besidder. Ingen er perfekte, men en kvinde der omfavner sig selv, kan virke perfekt i andres øjne. Tro på dig selv, intet er umuligt, hvis man har den rette indstilling til tingene, og er villig til at knokle for at nå sine mål. Det er oftest kun vores egen fantasi, der sætter grænser for vores drømme.

Jeg skal vinde Miss World Danmark 2014, da jeg mener, at jeg har nogle gode værdier, og samtidig er et godt forbillede for andre.. Jeg vil sætte en stor ære i at repræsentere Danmark i en konkurrence, hvor det ikke kun er det ydre, der er i fokus. Jeg er et konkurrencemenneske, og vil aldrig deltage i noget halvhjertet. Derfor vil jeg gøre alt for at gå hele vejen, og dermed hive en dansk sejr hjem.


Photo: Christina Anaya
Camera & Editing: Jan Winther
Producer: Lisa Lents/National Director
Make-up: Donna Marie
Hår: Tanja Søgaard Christensen
Styling: Lisa Lents/National Director
Dress: www.tp-kjoler.dk
Jewellery: www.mawli.dk
Bikini: www.change.com
www.missandmisterofdenmark.com

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag