Olivia Felicia Bekker

 

Mit navn er Olivia Felicia Reimers Bekker, jeg er født den 11. juli 1993 i Sverige, da min mor er fra Sverige. Jeg har derfor en kæmpe familie i Sverige som jeg allerede begyndte at flyve op for at besøge alene som seks årig.
Jeg blev på et meget tidligt tidspunkt i mit liv interesseret i teater, og har spillet med... i flere teaterstykker. Udover at det var sjovt at få lov at klæde sig ud, var det også interessant at sætte sig ind i en speciel karakter. Jeg har altid været god til at fortælle og snakke, men en vigtig egenskab, mener jeg, er at kunne lytte. Jeg vil betegne mig selv som et menneske der er meget forstående overfor andre mennesker, og god til at sætte mig i deres sted. Det er måske derfor, at jeg synes teater er så interessant, da det kræver indlevelse og fantasi. Udover teater og skuespil har dans min store interesse. Jeg elsker at danse, og har nærmest gjort det før jeg kunne gå. Når jeg danser føler jeg virkelig at alle tanker forsvinder, og at jeg er i nuet. Mine interesser har ført til en masse oplevelser blandt andet workshops på Broadway i NY, konkurrencen ”World Championship of Performing Arts” i Hollywood (hvor jeg fik en meget tilfreds 3. plads i solo) og forestillinger i Aarhus musikhus.
Mit bekendtskab med modelbranchen startede i sommeren 2006, hvor jeg var i tivoli med min mor. Her blev der tilfældigvis afholdt et arrangement kaldt Girl Power arrangeret af Casablanca models. Det var første gang jeg fik lagt make-up, og der blev efterfølgende taget nogle billeder af mig. Ud af 200 piger til arrangementet blev der udvalgt 10, til at gå et modeshow på slutningen af dagen. Her blev jeg valgt sammen med 9 andre piger, hvilket resulterede i mere end 50 modeljobs og gav samtidig lidt til opsparingen. Jeg elskede det, og det gør jeg stadig, men har i dag afsluttet samarbejdet med Casablanca models.
-Som det nok kommer til udtryk, er jeg er pige der er vild med at optræde, men noget egentligt drømmejob har jeg ikke. Jeg ved bare, at jeg ikke kommer til at sidde på et kontor hele dagen. Jeg vil have med mennesker at gøre, og gerne ud for at opleve verden, hvor jeg lærer og lærer fra mig. Om det så bliver som model, danser eller skuespiller må tiden vise. Succes er for mig at gøre/lave det man elsker.
Jeg rejser lige så ofte jeg har mulighed for det, og elsker at få nye indtryk fra de steder man besøger. Man lærer så mange ting af at rejse, og jeg føler mig altid klogere på en masse områder når jeg kommer hjem.
Hjemme er dog i Risskov, der ligger ved kysten nogle få kilometer fra Århus. Her er jeg så heldig at have den dejligste familie og de bedste venner i verden, der har været med til at gøre mig til den person jeg er i dag. Da jeg er meget åben og interesseret i andre, har jeg ikke svært ved at få nye venner. Mine to bedste veninder, der også bor i Risskov, har jeg dog kendt så længe jeg kan huske det, og de er næsten som rigtige søstre for mig. Vi har altid støttet og været der for hinanden i op og nedture. Det betyder rigtig meget for mig at have mennesker tæt på mig, som jeg kan stole på, og der ved jeg at mine to ”søstre” aldrig vil svigte.
Min familie har altid støttet mig, samtidig med at de har lært mig at stå på egne ben. Jeg føler mig derfor klar til at flytte hjemmefra, men er fornuftig nok til at vente til min økonomi er bedre. Den største fordel er dog at jeg så kan være sammen med min lillebror, for han er nemlig min lille prins.
Begge mine forældre arbejder inden for fashion, salg og service. Derfor har jeg allerede som lille lært, at det er vigtigt, at kende andres behov, hvis man vil sælge en vare eller en ydelse. Min far har været 18 år ved Diesel, min mor har været i modebranchen i over 20 år mens min farmor grundlagde tøjmærket Imitz og selv har jeg arbejdet i tøjbutikken Loftet i Århus C. Dette har gjort, at jeg har fået flair for de forskellige store modemærker der er i Danmark, men det har altid været vigtigt for mig at kombinere det med min egen personlig stil som jeg bl.a. finder i vintage butikker.
Jeg er meget stolt over at skulle repræsentere Danmark i Miss Yacht Model International 2011, og vil gøre mit absolut bedste som repræsentant for Danmark. Samtidig glæder jeg mig til hele oplevelsen i sig selv.

Olivia Felicia Bekker
Miss Yacht International Denmark 2011

Mister World 2010 deltagerne var på et 7km langt velgørenhedsløb, hvor de startede oppe på det højeste punkt i Seoul.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag