Nadia Nyborg

 

Som barn voksede jeg op i Sydhavnen, hvor jeg boede til jeg var 10 år, derefter flyttede vi til en lejlighed på Nørrebro hvor vi boede til jeg var 14 år. Jeg gik på Trekronergade Freinetskole i Valby, som er en privatskole. Jeg føler det er vigtigt for mig at nævne, da jeg har fået meget af min kreativitet og medmenneskeligheds følelse af at have gået der. De havde en alternativ måde at lære børn vigtige lektier på, hvilket jeg sætter stor pris på den dag i dag. Jeg havde mange veninder i min folkeskole tid og de var med til at gøre mig til den jeg er i dag, da man lærte hvad venskab og fællesskab vil sige. Jeg vil aldrig glemme mudderbads turene og de mange narrestreger vi fandt på hehe.

Jeg boede i greve den sidste del af min folkeskole tid og derefter kom jeg i 10 klasse. Det var det bedste år i mit liv, jeg fik mange gode venner og bekendtskaber og blev hurtigt meget moden. Jeg begyndte at få en fornemmelse for, at jeg gerne ville bruge min omsorg og empati for andre mennesker, som en del af mit fremtidige arbejde. Derfor startede jeg på Greve gymnasium. Det var to meget sjove og meget lærerige år. Jeg fik så mange gode oplevelser med på min vej og fandt min bedste veninde, som stadig er en stor del af mit liv. Jeg dyrkede sport, gik til sang, spillede rock i et band, tog til fester og havde et godt fritidsjob. Jeg husker at det var en drøm for mig at være med i et rock band og det at se drømmen gå i opfyldelse var fyldestgørende og meget givende for mig. Det lærte mig at gå efter det man ønsker og virkelig tro på at det kan lykkes. Jeg er glad for at jeg blev ved med at drømme og blev ved med at gå efter det jeg ønskede, ellers var jeg aldrig havnet hvor jeg er nu.

Jeg har altid holdt meget af at synge, det har været en måde for mig at udtrykke mine tanker og følelser på, igennem det meste af mit liv. Jeg gik til sang fra jeg var 8 til jeg var 19 år. Jeg drømmer stadig om en dag at blive til noget med min sang og måske en dag indspille en cd.

Jeg har altid haft små modeldrømme og drømmer stadig om det. Som barn holdt jeg meget af at klæde mig ud og vamse rundt med perlekæder på hele kroppen mens jeg legede model. Da jeg blev ældre syede jeg mit eget tøj og min familie syntes jeg var rigtigt god til det.  Jeg synes mode verdenen er enormt spændende og kan godt forestille mig, mig selv som forside pige på et blad eller på en catwalk. Jeg har haft nogle enkelte modeljobs, men det blev ikke til mere en det. Jeg håber dog på at fremtiden også vil bringe mig tættere på den drøm.

Efter min gymnasietid fik jeg et fuldtidsjob i en hudpleje forretning. Der lærte jeg, hvad det at stå alene med et stort ansvar vil sige. Jeg var ene bestyrer i butikken til dagligt og da jeg havde en stor viden om skønhed og pleje fra mit tidligere job i Matas, var det nemt for mig at betjene og give kunderne en god oplevelse. Jeg syntes det gav mig noget at få lov at få det ansvar, det modnede mig yderligere og jeg fik tag på erhvervslivet.

I dag bor jeg i Ishøj, hvor jeg til dagligt sælger sko i en skobutik. Dette er kun et led i min udvikling, men det giver mig en daglig glæde at være ansvarlig i forhold til mine kollegaer og mit arbejde, samtidig med at jeg hjælper og betjener andre. Jeg vil gerne arbejde indenfor psykologien, for det at kunne hjælpe andre på et så personligt plan, det styrker mig og giver mig glæde. Jeg ved at jeg vil være god til det, da jeg ejer en stor mængde medfølelse og empati. Jeg er god til at lytte og finder glæde i det fortrolige.

Af person er jeg næsten altid glad, er god ved mine medmennesker, ser tingene fra den lyse side, tænker på hvordan jeg kan glæde andre, støtter, er åben og kærlig. Jeg er intelligent og rolig og meget meget tålmodig. Jeg sætter stor pris på alle livets glæder og goder, oplevelser, mad, musik, fest og farver, familie, venskaber, kærlighed. Jeg er positiv og vil altid håbe på det bedste for andre lige såvel som mig selv.

Min titel som Miss Bikini International Denmark 2012 vil jeg gerne bruge til at hjælpe andre. Hvad enten det bliver velgørende formål eller en decideret rejse til et andet land, for at være med til at gøre en forskel for andre. Jeg vil også gerne vise andre piger med samme drøm, at hvis du går efter noget, gør en stor indsats og du virkelig ønsker det, så kan du komme meget langt. Jeg har altid haft det mantra at man kan hvad man vil, hvis blot man vil det nok.

Navn: Nadia Nyborg
Alder:
22
Højde:
182cm
Hårfarve:
Lysblond
Øjenfarve:
Grønblå
Fødested:
Frederiksberg
Bopæl:
Ishøj
Beskæftigelse:
Salgsassistent / event-model.
Fritidsinteresser:
Venner, basketball, sang og musik, film, mad, mode, skønhed og pleje, sundhed, rejser.

 

Nadia Nyborg

Miss Bikini International Denmark 2012

Vidste du at Pia Rosenberg Larsen fra Danmark blev nr. 2 til Miss World 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag