Mille Mørck

Miss World Danmark 2014 Finalist 6
Navn: Mille Mørck
Alder: 17 år
By/Region: Hellerup/Sjælland
Højde: 176 cm
Beslæftigelse: Studerende på Aurehøj Gymnasium i 3g. med italiensk og engelsk som hovedfag, model.

Mit navn er Mille Mørck, jeg er 17 år gammel, 176 cm høj og kommer fra Hellerup i Gentofte. Jeg bor i et dejligt stort hus, tæt ved vandet, sammen med mine forældre, bror og min dejlige hund og kat – her har jeg boet hele mit liv.

Til hverdag går jeg på Aurehøj Gymnasium I 3g. hvor jeg læser Italiensk og engelsk på A. Jeg har især valgt denne linje, fordi jeg i fremtiden ønsker at rejse ud i verdenen, og dermed have nogle forskellige sprog med i baghovedet. Det er trods alt nemmere at være på back packing i italien, hvis man kan tale med de indfødte, om vind og vejr på deres nationalsprog.:) Efter at have færdiggjort gymnasiet har jeg bl.a. tænkt mig at rejse til Afrika for, at undervise I Engelsk og bygge skoler til de indfødte børn og unge. Jeg giver den derfor alt hvad jeg kan I skolen, så jeg så vidt muligt har alle de intellektuelle ressourcer jeg vil få brug for, for at kunne opleve verdenen fuldt ud. Efter mit oplevelsesår har jeg i planerne, at jeg skal studere Food and Nutrition på Bournemouth University i London. Dette har jeg valgt, fordi sundhed er en vigtig del af min hverdag, både fysisk og kulinarisk – jeg ønsker at blive ekspert inden for netop dette område.

I min fritid elsker jeg mit job som freelance model og at træne i fitness. For omkring 3 år siden blev jeg opereret mod for højt stofskifte, fordi min struma havde vokset sig så stor, at den skulle fjernes. Mit forhøjede stofskifte gjorde, at jeg selvsagt ikke havde et normaltfungerende stofskifte, så jeg tog meget hurtigt på. Efter et helt liv med at spise usundt og blive større og større besluttede jeg mig så for, at jeg ville tabe mig, så jeg kunne nå min livsdrøm om at blive model. Jeg tabte 12 kilo og det ændrede mig virkelig som person. Jeg er så stolt af det, jeg indtil videre har nået, og at jeg nu er med i Miss World Danmark er jo bare en drøm gået i opfyldelse. Min vægttabsrejse har lært mig, at intet er umuligt, og at man skal kæmpe for lige præcis det, man ønsker og brænder for. Udover fitness elsker jeg mode, da det er en stor del af mig. Andre ting, der interesserer mig, er at blogge, madlavning, at danse og at male – ja jeg kunne blive ved. Et vigtig nøgleord, i beskrivelsen af min personlighed, er, at jeg er meget kreativ.
De dele af min krop, som jeg bedst kan lide, er mine læber og mine ben.

At rejse er en anden stor del af mig. Jeg elsker at opleve nye kulturer og se verden fra mange forskellige vinkler. Jeg er meget spontan, så jeg har tit hoppet ud i forskellige spændende aktiviteter såsom skydiving og at dykke med hajer – livet er simpelthen for kort til ikke at tage imod de muligheder man får. Når jeg bliver gammel ønsker jeg at kigge tilbage på et liv fyldt med spændende, kærlige og adrenalinfremkaldende oplevelser.

Min ynglings bog og film er ”The Fault In Our Stars” af John Green. Jeg synes, at John Green er en helt igennem fantastisk forfatter, og hans sprog er virkelig smukt. Han rammer mig lige i hjertet via hans forfatterteknik, netop fordi hans måde at formidle sine ord og tanker på er så smukt og tankevækkende. Jeg har personligt haft kræftsyge personer tæt på mit hjerte, så derfor føler jeg også et helt specielt følelsesmæssigt bånd til lige netop denne bog, der for nyligt er blevet filmatiseret. Hvis jeg fik lov til at spise middag med en hvilken som helst kendt person, ville jeg helt klart vælge at gå med John Green – han er en stor inspiration for mig, og jeg kan kun forestille mig, at det ville blive en langt bedre end forrygende indsigtsfuld middag, med en så fantastisk og rammende forfatter som ham.

Mit største forbillede er min mor. Hun er en rigtig glad og positiv person, der ikke er bange for at dele ud af sin kærlighed. Hun er der altid for en, og det er virkelig fantastisk – dette er en kvalitet jeg især stræber efter at udvikle i mig selv. Hun er også den person, der har lært mig, at skønhed ikke er noget der kan ses fysisk. At skønhed og smukhed er noget, der kommer indefra, og kun kan opnås ved at være sand imod sig selv. Derudover er hun i besiddelse af en enormt stor gavmildhed, hvilket jeg også mener er en af de vigtigste kvaliteter, et menneske kan have. Jeg elsker at forestille mig, hvordan verdenssituationen ville se ud, hvis alle var bedre til at give ud af hvad de har – både spirituelt og materielt.

Min yndlingsmad er hjemmelavet mad. Der er ikke noget bedre, end når man virkelig kan smage den kærlighed i mad, som stort set kun opstår, når den er hjemmelavet. Og så er det stort set ligegyldigt hvilken ret det er – om det er spaghetti, wok eller bøffer.

En sjov anekdote fra min fortid er, at jeg altid plejede at lege model da jeg var mindre. Hele mit liv har jeg villet være model og skønhedspersonlighed, så naturligvis greb jeg hver chance jeg fik for at komme ind foran kameraet og posere. Når jeg nu i dag sidder og kigger tilbage på billederne, kan jeg ikke lade vær med at grine over dem – poseringerne, tøjet og makeuppen var bare helt forfærdelig. Heldigvis er jeg blevet en del bedre til det der med at lege model den dag i dag. ;)

 

Noget af det skøreste, jeg nogensinde har gjort, har været, at jeg for nogle år siden tog spontant på sprogrejse alene til England. Jeg fik tilbuddet om en plads på sprogrejsen, og jeg besluttede mig derfor hurtigt for at gøre det – en spontan og skør beslutning, der kun har belønnet mig i den anden ende. Jeg fik under sprogrejsen opnået venskaber, der stadig holder den dag i dag, men udover det fik jeg også nogle redskaber, der hjalp mig med at kunne være på egen, selvstændige hånd. Den væsentligste ting, jeg lærte på denne rejse, var dog, at man bare skal kaste sig ud i tingene – det er oftest sådan de største og fedeste eventyr opstår.

Min allerstørste drøm er at blive model, så det er det jeg vil kæmpe for og stræbe efter. Jeg mener, at hvis man tror på sig selv og giver alt, hvad man overhovedet har, så skal man nok nå sine mål.

Et af de største øjeblikke i mit liv var nok dengang, jeg fik mit første modeljob. Her kunne jeg langt om længe mærke, at det var her jeg virkelig hørte til, og det har, også indtil nu, været en af de eneste platforme, hvorpå jeg virkelig føler, jeg kan udfordre min kreativitet. Efter mit første modeljob gik det også bare op for mig, at det er det jeg vil bruge resten af mit liv på. Og jeg vil gøre det i stor stil!

Jeg er bange for krig. Jeg kender ikke noget, så frygtindgydende, altødelæggende og traumatiserende som krig, og jeg er mere end taknemmelig for, at jeg aldrig indtil nu har oplevet det på tæt hånd. Jeg ønsker ikke, at nogen som helst i denne verden skal udsættes dets forfærdelige mén.

Jeg er en god rollemodel, da jeg er frisk og positiv. Jeg er meget motiveret, og jeg gør alt for at opnå lige netop det, jeg gerne vil, i livet, og jeg håber meget, at det vil smitte af på menneskerne på min vej. Jeg vil have folk skal tro på sig selv og vide, at alt kan ske og alt er mulig – giv den gas.

At repræsentere Danmark til Miss World 2014 i London ville betyde absolut ALT. Ikke mindst for den fantastiske oplevelse jeg ville få, men også fordi det er en blanding af både skønhed, mode og det med at hjælpe andre mennesker, hvilket er en fantastisk kombination. Bare det at vide, at jeg måske kunne gøre en forskel, ville være så fantastisk. Jeg vil love, at give den alt hvad jeg har – det ville være en absolut drøm at repræsentere Danmark.Photo: Christina Anaya

Video photographer: Jan Winther 
Makeup: Lykke Milving Klejtrup
Hår: Sivan Hededam 
Styling: Lisa Lents/National Director 

Jewellery: www.mawli.dk 
Bikini: www.change.comwww.missandmisterofdenmark.com

 

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag