Maria Christiane Hamann

 

Mit fulde navn er Maria Christiane Hamann og jeg er født d. 10 april 1992 i Grindsted.

Egentlig boede vi i Brørup det første år af mit liv, men da jeg simpelthen ikke ville ud på normalvis, måtte de køre til Grindsted og foretage kejsersnit. Så jeg er en lille kejserinde. Jeg er et mix af dansk fra min mor og marrokansk fra min far, men er vokset op i Danmark hele mit liv, sammen med mine to brødre på 19 og 15 år. Altså er jeg den eneste pige og ældste i flokken. Mine brune øjne er helt sikkert fra min fars side af. Min hårfarve er nok et mix fra dem begge. Min mor er meget mørk blond og min far er sort håret, så mit hår er en gyldenbrun farve.

De første fire år af mit liv bød på meget flytten rundt. Jeg har boet både i Brørup, Randers, Århus, for at flytte videre til Hvidovre. Her boede vi indtil jeg var 7 år, for til sidst at finde ro i dejlige og rolige omgivelser i  Vejle. Her har jeg også de dejligste minder, da livet i Hvidovre var nogle hårde år. Min far forlod os, hvilket resulterede i at mine forældre blev skilt, og min far så vi meget, meget sjældent. Så når jeg tænker tilbage, så ser jeg min mor som en forældre og ikke mindst mine bedsteforældre. De var en kæmpe støtte for min mor, og da vi flyttede til Vejle var de der endnu mere. Jeg har et meget særligt bånd til dem og når jeg ikke går til min mor, så går jeg til dem. De er der altid! Fantastiske mennesker!

 

Jeg vil lige tilføje, at trods jeg det meste af min barndom voksede op uden min far, så snakker jeg den dag i dag rigtig fint med ham, og har gjort i nogle år nu. Min barndom har også gjort mig til den jeg er i dag; en selvstændig, ansvarsfuld, stærk pige, der kan klare mange nederlag. For mig er et nederlag blot en ny begyndelse. Det kan sommetider være hårdt, men jeg er en fighter og jeg ved, at ved at se positiv på tingene, så skal alting nok gå rigtig godt. Det er nok ikke ligefrem en af de barndomme de fleste vil betegne som en tryg og omsorgsfuld barndom, men når jeg tænker på det, så synes jeg helt bestemt jeg er vokset op i trygge og kærlige omgivelser. Min mor har altid været der og ikke mindst mine bedsteforældre, og efter min mening kunne det ikke have været bedre.

 

Livet i Vejle var fantastisk! Her gik jeg på en fredelig skole i Grejsdalen indtil 6 klasse, for efterfølgende at flytte til en skole inde i byen, hvor jeg gik i 7 og 8 klasse. 9 klasse tog jeg på Hald Ege Efterskole. Jeg har altid været en sportspige og elsker at røre mig. Har lige siden jeg var 6 år spillet håndbold, og fodbold begyndte jeg til da jeg var 8-9 år. Jeg elskede det! Men at spille fodbold og håndbold på højtplan samtidig var ikke altid lige nemt. Så jeg måtte droppe fodbolden da jeg var 14 år. Og senere spillede jeg håndbold on-and-off i gymnasiet. Det var svært for mig at koncentere mig både om skole og min store fritidsinteresse. Når jeg tænker tilbage på min skoletid, så har jeg altid haft det super godt i alle de klasser jeg gik i. Dette skyldes helt sikkert at jeg er meget imødekommende og social. Jeg elsker at lære nye mennesker at kende. I juni 2011 blev jeg student og flyttede næsten med det samme til Østerbro, sammen med min kæreste, som har hængt ved lige siden jeg gik på efterskole. På nuværende tidspunkt arbejder jeg som salgsmedarbejder i Magasin og tjener på Jensens Bøfhus. Jeg har valgt at tage mig 2 sabbatår og har besluttet mig for at begynde uddannelse i 2013. De to år skal bruges til at få mig en god opsparing, rejse og finde ud af hvad det er jeg præcist vil. Da jeg ikke spillet håndbold mere, er min store fritidsinteresse løb. Jeg elsker at løbe! Det er så befriende. Man føler på en måde at når man løber og hører en fed sang, så kan man klare hele verden. Det er min måde at koble af på. Ellers, så elsker jeg at hygge med veninderne, gå på café, i biografen, til koncerter, i byen eller bare ligge og flade ud på sofaen.

 

Når jeg spørger mine nærmeste hvordan de ser mig, så er svaret ofte en humoristisk, energisk, social og glad pige. Og det passer meget godt. Derudover, vil jeg også beskrive mig selv som en meget spontan og eventyrlyten pige. Jeg elsker at rejse og opleve nye mennesker og andre kulturer. Det giver mig en bedre forståelse af verden og ikke mindst mig selv.

Jeg har lige siden jeg var lille, altid været en stor drømmer, og det synes jeg også godt man kan tillade sig. Mine ambitioner med fremtiden er at lave noget stort og succesfuld. Noget jeg selv kan være stolt over og ikke mindst mine nærmeste. Det skal være noget jeg kan mindes med glæde!

Jeg kan ikke vente til at rejse til Kina og repræsentere Danmark til Miss All Nations 2012!! Jeg er meget beæret og stolt over at have fået muligheden!

 

Maria Christiane Hamann

Miss All Nations Denmark 2012

Vidste du at Venezuela er det land der har vundet Miss World flest gange med 6 sejre?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag