Louise Slotved Christensen


Miss World Danmark 2014 Finalist
Navn: Louise Slotved Christensen
Alder: 20 år
By/Region: Aalborg, Nordjylland
Højde: 174 cm
Beskæftigelse: Lærerstuderende på Aalborg Lærerseminarium med matematik som hovedfag og idræt og kristendomskundskab som linjefag. Arbejder ligeledes som vikar på 2 skoler i Aalborg.


Jeg hedder Louise Slotved. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Aalborg, men er nu bosat i Nørresundby. Jeg er født i en lille by 15 km fra Aalborg. Her er jeg opvokset i en skøn familie bestående af min mor, far og lille søster på 14 år. Jeg flyttede i lejlighed i Aalborg som 18 årig, men bor nu i Nørresundby med min kæreste og min lille hund.

Til hverdag læser jeg på Aalborg lærerseminarium, hvor mit hovedfag er matematik, og mine linjefag er idræt og kristendomskundskab. Gennem min egen skolegang har jeg oplevet, at matematik har været et svært fag, da det kræver et korrekt facit. Mit mål som matematiklærer er at vise og lære eleverne, at fremgangsmåden er mindst ligeså vigtig. Samtidig ønsker jeg at bevægelse får en større indflydelse i folkeskolen, så vi får en mere aktiv undervisning, hvor børnene også fysisk samarbejder om et fælles mål. Mit mål med faget kristendomskundskab er at give eleverne en bedre forståelse for forskellige kulturer og religioner, og vise dem, at man godt kan leve i et fællesskab med forskellige baggrunde.

Jeg er en engageret studerende, og jeg bruger derfor meget af min fritid på at læse. Derudover interesserer jeg mig for styrketræning, hvor jeg presser mig selv til det yderste for hele tiden at kunne flytte mine grænser. Jeg synes, det er spændende at se og mærke, hvad kroppen kan holde til, og hvordan den udvikler sig. Jeg har gået til boksning, men var nødsaget til at stoppe, da gymnasiet tog meget af min tid. Boksning fangede min interesse, da denne form for individuelle sportsgren giver mulighed for personlig udvikling. Det er min plan at starte igen i den nærmeste fremtid.

Det største jeg har oplevet indtil nu har været mine rejser til Thailand, hvor kulturen har gjort et stort indtryk på mig. Generelt er befolkningen utrolig venlige og imødekommende, men derudover er Thailand også et land med meget diversitet. Min familie og jeg besøgte bl.a. en landsbyskole, hvor undervisningen foregik i små ”lokaler” med mange elever siddende på gulvet. Denne oplevelse var med til at åbne mine øjne for, hvor godt vi har det her i Danmark. Det gav mig et nyt perspektiv og en positiv indstilling til livet, idet jeg lærte at værdsætte de ting, jeg har i mit liv i stedet for at tænke over ting, jeg ikke har.

Udover dansk og engelsk taler jeg en smule spansk. Det var min mor, der præsenterede mig for det spanske sprog, og det fangede min interesse med det samme. Jeg valgte derfor spansk på gymnasiet. For mig er sprog og kommunikation vigtigt for at kunne imødekomme andre mennesker og deres kultur.

Mine yndlings film er bl.a. Steig Larssons tre film om Lisbeth Salander og filmen Salt med Angelina Jolie i hovedrollen. Steig Larsson formår at skabe en virkelighed, som opsluger mig. Filmene indeholder mange vigtige og realistiske problemstillinger, og spændingsniveauet holder hele filmen igennem. Jeg kan godt lide at se actionfilm, hvilket gør salt til min absolutte yndlingsfilm. Den indeholder alt det en god action film skal.

Min yndlingsmad er asiatisk inspireret mad. Min favorit er kylling, grøn karry og ris. Stærk mad er det bedste jeg ved. Jeg er utrolig glad for mad og er ikke bange for at udforske nye ingredienser - helst til den stærke side.

Mit favorit feriested er Thailand, da landet har mange ting at byde på. Jeg kan bedst lide ferier, hvor jeg både kan slappe af men også opleve en masse. Jeg kan godt lide at komme ud og opleve de store seværdigheder i landet. Det der gør Thailand til mit yndlings ferie sted er den buddhistiske kultur, seværdighederne og ikke mindst de hvide sandstrande.  
Jeg drømmer om at opleve USA, specielt New York, som har utrolig meget at byde på.
Jeg drømmer også om at opleve Kina en dag. Det er et stort land med en helt anderledes kultur og historie end den danske.
Jeg ser mest op til mine forældre. Min mor beundrer jeg meget for hendes mod. På trods af sin alder efterlever hun altid sine drømme, hun videreuddanner sig og opnår flotte resultater. Hun lader sig ikke stoppe af noget. Min far beundrer jeg for hans rolige person. Han er dygtig til at bevare roen i pressede situationer, giver ikke op og hviler fuldstændig i sig selv. Jeg håber, jeg bliver ligeså god en forælder som mine egne, der har givet mig en fantastisk opvækst og altid støtter mig, samt har givet mig en masse mod på livet. Ud over mine fantastiske forældre, havde jeg en utrolig dygtig religionslærer på gymnasiet. Det var hende, der inspirerede mig til at ville blive en ligeså dygtig lærer som hende. Hun formåede at gøre undervisningen sjov, spændende og lærerig. Hun var utrolig kreativ, og det fangede min interesse for faget.
Skønhed for mig er utrolig svært at definere og noget meget individuelt. Hvis jeg skal beskrive en skøn person, er det en, som har mod på livet, tager alt med oprejst pande og springer ud i tingene med en masse gåpåmod. Skønhed er ikke kun det ydre, men handler også om at have en god personlighed.
Den del af ansigtet jeg er mest glad for, ved mig selv, er mine brune øjne.
Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, skulle det være Angelina Jolie. Angelina Jolie er en utrolig dygtig skuespiller, også min favorit, men samtidig er hun en smuk og inspirerende kvinde.

Noget sjovt man skal vide om mig er, at som barn kunne jeg ikke sove, før min mor satte musik på min afspiller og nussede mig på ryggen. Jeg gik meget op i bilmærker og kunne genkende samtlige bilmærker på vejen. Den dag i dag elsker jeg stadig at putte mig ind til min mor og blive nusset på ryggen. Ud over det cykler jeg overalt. Mine klassekammerater i gymnasiet sagde altid; ”I sne og slud cykler Louise ud”, og at mit motto burde være; ”livet er for kort til offentlig transport”. Jeg kan også komme til at sidde i min egen verden og pludselig udbryde nogle sjove ting, som ikke giver mening for andre.

Jeg er bange for den dag, jeg mister min farmor og farfar. De betyder al verden for mig, deres dør står altid åben, og jeg er tryg og glad sammen med dem.
Jeg er en meget aktiv og spontan pige, og det resulterer ofte i skøre hændelser. Specielt med mine bedste veninder har jeg lavet en masse humoristiske og skøre ting. Jeg er ikke bange for at være anderledes og give andre et smil på læben.

Jeg er mest glad, når jeg gør de ting, der får mig til at slappe af. Jeg elsker at gå en lang aftentur med min lille hund, hvor jeg har mulighed for at koble fuldstændig fra. Jeg er også glad for at hygge mig med mine veninder og gøre nogle spontane ting med dem. Når jeg er sammen med mine forældre, søster, kæreste og bedsteforældre har jeg det altid sjovt, og de formår altid at få et smil frem på læben.  

I fremtiden drømmer jeg om at blive en super dygtig lærer i folkeskolen. Jeg drømmer om at kunne gøre undervisningen spændende, sjov og samtidig lærerig, så jeg fanger alle elevernes interesse. Jeg vil gerne gøre den danske folkeskole til et godt sted at være, men samtidig et godt sted at lære. Ud over det har jeg en drøm om at blive skuespiller en dag. Jeg synes skuespil er super spændende, og det giver mulighed for, at udfordre sig selv, hvilket jeg elsker. Jeg drømmer også om, i den nærmeste fremtid, at flytte til København eller senere i livet en anden storby i verden.

Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg tør tage chancer. Jeg står ved de ting, jeg siger og gør, og ikke mindst står jeg ved mig selv. Jeg tør godt gå forrest og tage ansvar. Jeg passer på mig selv og mine medmennesker. Jeg er en anderledes pige, som godt tør være anderledes. Jeg træffer mine egne valg, og jeg er bevidst om, hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg kæmper til det sidste og giver ikke op. Jeg gør altid mit bedste, men er samtidig god til at rejse mig, når jeg falder. Jeg tror på mig selv og tager tingene med oprejst pande.

At repræsentere Danmark til Miss World 2014 i London ville betyde, at jeg får muligheden for at vise, hvem jeg er, og hvad jeg står for! Det er en meget stor drøm for mig, som ville gå i opfyldelse. Jeg er en stærk kvinde, som kæmper for de ting, jeg vil her i livet. Jeg vil kæmpe og gøre mit bedste for at gå hele vejen i konkurrencen. Det vil være mig en stor ære at få lov til, at repræsentere mit fædreland til en respektet skønhedskonkurrence.Photo: Christina Anaya

Camera & Editing: Jan Winther
Producer: Lisa Lents/National Director
Make-up: Donna Marie
Hair: Tanja Søgaard Christensen
Styling: Lisa Lents/National Director
Dress: www.tp-kjoler.dk
Jewellery: www.mawli.dk
Bikini: www.change.com
Lashes: www.depend.se
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Mister World konkurrencen bliver sendt til over 1 milliard tv-seere?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag