Karolina Krystyna Hansen


Miss World Danmark 2013 - Finalist 5 
Navn:
Karolina Krystyna Hansen
Alder:
21 år
By:
Valby/Sjælland
Højde:
183,5 cm
Beskæftigelse: Færdiguddannet kontorelev i SKAT.Jeg hedder Karolina Krystyna Hansen. Jeg er 21 år gammel og bor i Valby sammen med min kæreste. Jeg er 183,5 cm høj. Jeg er den eneste pige i flokken med 3 småbrødre og 4 stedbrødre. Jeg er lige blevet færdiguddannet som kontorelev med speciale i SKAT. I min fritid går jeg meget op i sundhed og motion, da det er vigtigt for mig at føre en sund livsstil og kunne inspirere andre til at gøre det samme. Jeg taler flydende dansk og engelsk.

Det største jeg har oplevet indtil videre er helt klart min luksusferie til Las Vegas i år. Det har altid været en drøm for mig at komme til at opleve USA og Las Vegas kunne ikke være et bedre svar på dette. Stemningen, lysene og alle de fantastiske mennesker omkring en er bare det fedeste! Det er et sted jeg meget gerne vil besøge igen!!

Min yndlingsfilm er "Dirty Dancing", fordi alt ved den er fantastisk. Jeg elsker ældre film og denne her er sød, sensuel og alt andet godt på én gang. Musikken er fantastisk og man kan ikke andet end at blive i godt humør af den.         

Min yndlingsmad er en lækker hjemmelavet lakseroulade made by mor. Den kunne jeg spise morgen, middag og aften!

Mit favorit feriested er Las Vegas. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at rejse så meget ud over at have været med på studieturene med skolen i sin tid. Min første store rejse uden for Europa var i april, hvor jeg fik lov til at opleve dejlige Houston og ikke mindst Las Vegas.

Det feriested jeg drømmer om at besøge er svært at sige. Jeg har SÅ mange idet jeg ikke har været ude at rejse så meget, men hvis jeg skulle vælge en afslapningsferie ville jeg utrolig gerne opleve Maldiverne! Vil gerne opleve en ægte bounty strand! Jeg vil også meget gerne opleve Australien, da der er så mange fantastiske ting man kan opleve på ét sted. Det er et land med 1000 muligheder.

Jeg ser mest op til min mor, fordi hun har nået enormt meget i sit liv på kort tid. Jeg kender ingen der kan klare så meget som hende og jeg ville ønske at jeg kunne det samme. Hun er en ægte fighter!

Skønhed for mig er individuelt. Det er at acceptere sig selv og have en god udstråling. Man bruger meget tid på at udseendet skal være helt i top, men det er ligeså vigtigt at pleje det indre. Man skal kunne være stolt af den man er og stå inde for sine handlinger. Dette er skønhed for mig.         

Det er svært at sige hvad jeg er mest glad for ved mig selv, men hvis jeg skal vælge noget er jeg ret tilfreds med min mave. Den har jeg arbejdet hårdt for at få til at se ud som den gør, så den er jeg da lidt stolt af! ;)


Hvis jeg kunne spise middag med én kendt i hele verden ville det være Walt Disney. Han har skabt noget af det største og mindeværdige værk man kan komme til. Jeg ville utrolig gerne kunne takke ham for starten på noget så fantastisk og der udover ville jeg spørge ham om, hvordan han kom på ideen og de forskellige karakterer i Disney verdenen.Noget sjovt man skal vide om mig er at folk aldrig griner med mig, men af mig. Jeg er vant til det og hvis jeg kan få folk til at grine ved at være lidt fjollet gør det mig glad. Jeg siger ofte sjove ting og gør noget sjovt og det er aldrig når jeg prøver at få folk til at grine. Jeg er kluntet og fortæller de værste jokes!

Jeg er bange for edderkopper. Det har jeg været hele mit liv og er desværre aldrig kommet af med det.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet er svær at komme på, men til en projektfremlæggelse i folkeskolen. Der skulle jeg sammen med en veninde præsentere vores skoleprojekt for over 200 lærere og forældre. Jeg snublede over en ledning til en projekter og herefter brød jeg ud i grin, så jeg blev nødt til at gå om bag en væg, for at tage mig sammen. Det endte med, at min veninde måtte overtage min del af fremlæggelsen og jeg måtte gå ud, da jeg ikke kunne stoppe mit grineflip...

Jeg er mest glad når jeg er sammen med min kæreste og hele min familie på en god sommerdag med dejlig mad, da det er en fantastisk følelse for mig, at se at alle har det godt, er glade og smiler og alle bare kan nye hinandens selskab.

I fremtiden drømmer jeg om at arbejde på Rigshospitalets fødeafdeling som jordemoder eller at være model på fuldtid. Ud over det er jeg gift og har fået min egen familie med min kæreste.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg er målrettet og ambitiøs. Jeg ved hvad jeg vil med mit liv og vil gerne inspirerer andre til at gå efter deres drømme selvom de kan virke uopnåelige.
Derudover går jeg op i en sund livsstil og at man skal have det godt og det har lykkes mig at få hjulpet veninder og noget af min familie til en sundere livsstil. Det er vigtigt for mig at folk omkring har det godt.
Jeg ser lyst og positivt på livet og tager tingene som de kommer. Der udover er jeg en fighter som kæmper for det jeg vil. Hvis man vil noget nok i sit liv, så bliver det ofte til virkelighed på et tidspunkt.

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville betyde enormt meget for mig, da jeg utrolig gerne vil vise hvem jeg er og hvad jeg er i stand til.
Jeg ved jeg besidder de værdier og egenskaber en skønhedsdronning bør have. Konkurrencen drejer sig ikke kun om udseendet, men ligeså meget om personlighed og det er vigtigt at kunne begå sig ordenligt og høfligt omkring andre mennesker. Det er vigtigt for mig at jeg kommer godt ud af det med alle, hvilket også gør at jeg ingen fjender har eller dømmer folk før jeg har mødt dem. Når man skal deltage i en konkurrence, hvor der er så mange deltagende af forskellige nationaliteter er det vigtigt at være åben og modtagelig over for de andres religion, tro og holdninger mm.
Det er en prestigefyldt titel at vinde Miss World Denmark 2013 og at kunne få lov til at være med i et sådan spektakulært show ville være intet mindre end en fantastisk oplevelse for mig.
Jeg ville også uden tvivl gøre min familie meget stolt og være meget beæret over at få lov til at repræsentere Danmark i Indonesien. Kort sagt. Det ville betyde MEGET!:)

Photo:
Christina Anaya
Video photographer: John Rahbek 
Make up: Marie Haugaard Pedersen
Hair: Natascha Heilmann Würtz/Salon Chez Elaine
Styling: Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag