Julia Korsgaard


Miss World Danmark 2013 - Finalist 16
Navn:
Julia Korsgaard
Alder:
25 år
By:
Århus/Jylland
Højde:
173 cm
Beskæftigelse: Tager kandidat i økonomi på Aarhus Universitet.

 

 


Jeg hedder Julia Korsgaard, er 25 år gammel og bor i Aarhus i min egen lejlighed. Jeg er vokset op med min mor og mine to søstre og har et rigtig godt forhold til alle tre. På min fars side har jeg yderligere to søstre, som jeg desværre ikke ser så meget til.
Til hverdag er jeg ved at tage en kandidat i økonomi på Aarhus Universitet. Efter sommerferien skal jeg skrive speciale om aktieafkast og risikominimering.
I min fritid spiller jeg badminton og synger. Jeg har også tidligere gået til klaver, i pigegarden og danset standard- samt showdance.

Det største jeg har oplevet var mine tre uger på sprogrejse i England, da jeg var 17 år gammel. Det var første gang, jeg var hjemmefra så længe, og turen lærte mig for første gang, hvordan det var at stå på egne ben. At det var i et andet land, hvor jeg ikke kendte en levende sjæl, gjorde det endnu mere spændende. Udover engelskundervisningen var jeg også med i et sang- og danseshow med en masse andre piger.

Jeg taler dansk og engelsk flydende, og al min undervisning, mine bøger og mine afleveringer er på engelsk. Derudover har jeg et godt grammatisk kendskab til tysk og fransk efter at have haft begge sprog på højniveau i gymnasiet.

Min yndlingsfilm er "Enough", fordi det er en rigtig spændende thriller, der handler om, hvordan en kvinde er stærk nok til at få kæmpet sig ud af et voldeligt forhold. Jeg holder meget af skønlitteratur, men jeg har desværre sjældent tid til at læse andre bøger ved siden af studiets spændende, men kilotunge fagbøger.

Min yndlingsret er mine sunde pandekager med æg, banan og kardemomme. De er efterhånden også blevet et stort hit hos mange af mine veninder. Jeg går meget op i sundhed og har derfor opfundet mange sunde opskrifter, så jeg kan nyde gode måltider med god samvittighed. Jeg tillader dog mig selv at nyde livet og dets fristelser til specielle lejligheder.

Mit favoritferie sted er indtil videre Fuerteventura, fordi jeg elsker det tropiske vejr og at kunne ligge ved stranden. Men jeg drømmer om at rejse til Californien og Florida, til dels pga. vejret, men også fordi jeg gerne vil opleve USA på egen hånd, fordi jeg elsker ideen om at alt er muligt, og der ikke er noget der hedder ”Jantelov”. Af samme grund drømmer jeg også om at besøge New York, fordi jeg tror, det er en storslået by med en masse muligheder.


Jeg ser mest op til min søster, fordi hun er så stærk en kvinde, at hun forstår at balancere sit liv, så hun både kan være en god enlig mor for mine to nevøer, har styr på sit arbejde, som går ud på at hjælpe mennesker, der er svagtseende, og samtidig stiller op som byrådskandidat i Aalborg kommune.

Skønhed for mig er, når man kan føle sig smuk i hvad som helst, fordi man hviler i sig selv, og ikke bekymrer sig om, hvad andre tænker, fordi man ved, at de kvaliteter, man besidder, er nok i sig selv.

Den del af kroppen, jeg er mest glad for ved mig selv er min mave, fordi den er flad lige meget, om jeg en overgang spiser lidt for mange flødeboller eller chokolade! ;)

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Warren Buffet, da han anses som en af verdens mest kompetente og indflydelsesrige aktieinvestorer, og jeg tror, at jeg vil kunne lære meget om finansverdenen igennem ham. Mit andet valgt ville være Christina Aguilera, da jeg synes hun har en fantastisk stemme, og jeg altid har sunget hendes sange.

Noget sjovt man skal vide om mig: hvis du prøver at bilde mig ind, du kommer fra månen, vil jeg tro på det (overdrivelse fremmer forståelse:)) - så godtroende er jeg.
Mine venner kan more sig meget med at bilde mig diverse historier ind. Jeg er dog meget selvironisk, så jeg får også selv grint en masse af deres løgnehistorier. Selvom jeg er godtroende, er jeg dog ikke naiv!:)

Jeg er bange for edderkopper og andre kryb.

Det skøreste/dummeste jeg nogensinde har prøvet er at vælte to gange på cykel på 8 dage. Det skal man lade være med! Det giver ar, og man føler sig ret dum:)


Jeg er mest glad, når jeg er omgivet af familie eller gode venner og føler mig tryg. Noget der også altid kan få mig i godt humør, er når jeg besøger min mor og hendes hunde. Hun har en kennel med racen Bichon Havanais – de sødeste små pelsklumper, som altid giver mig den største velkomst.

I fremtiden drømmer jeg om at få et arbejde i den finansielle afdeling i en stor international virksomhed og arbejde med værdiansættelser og scenarieanalyser. Jeg ikke travlt med at slå mig ned, fordi jeg først vil ud at opleve verden og se, hvad den har at byde på. Jeg føler mig stadig som en på 20 og har snart en cand.oecon i en alder af 25, så jeg har god tid.

Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg selv føler, at jeg har bevist, at man kan, hvad man vil, da jeg med mit positive livssyn har formået at vende problemer til udfordringer og aldrig give op. Dette gælder især mit studie, da økonomi har været et svært studie, men jeg har kæmpet mig igennem og har indtil videre opnået flotte resultater.

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien vil betyde, at jeg får en livslang drøm opfyldt. Jeg har altid fuldt med i showet og ønsket at være en del af så storslået og international en oplevelse. Det, der tiltaler mig mest, er, at showet lægger vægt på, at man som Miss World skal besidde mange indre kvaliteter og ikke blot skal have været heldig med sit ydre.

Photo: Christina Anaya
Video photographer: John Rahbek 
Make up & Hair: Maira Ash 
Styling: Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at danske Gitte Hanspal vandt Miss Scandinavia 2005?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag