Christine Adamsen


Miss World Danmark 2013 - Finalist 17 
Navn:
Christine Adamsen
Alder:
22 år
By:
Århus/Jylland
Højde:
170 cm
Beskæftigelse: Sælger, vikar i en børneinstitution, venter på optagelse som multimediedesigner på Aarhus Erhvervsakadem


Jeg hedder Christine Adamsen Hammer, jeg er 22 år gammel, er 170 cm høj og kommer fra Ebeltoft. Jeg er bosat i Århus. Jeg har 3 søskende, 2 søstre og en storebror. Jeg bor sammen med min kæreste i en lejlighed i Egå.

Til hverdag arbejder jeg som sælger, og så har jeg også nogle vikartimer i en børneinstitution. Jeg blev færdig på HHX sidste sommer, og har derefter holdt et sabbat fra skole, men har søgt ind på Aarhus Erhvervsakademi som multimediedesigner efter sommerferien.

I min fritid elsker jeg at hygge mig sammen med min kæreste, venner og familie. Jeg bruger også en del tid på at træne, jeg både løber og styrketræner i fitness. Jeg elsker at være kreativ og har også altid elsket at danse.

Det største jeg har oplevet indtil nu har været, da jeg var med til min lillesøsters fødsel, hun er 4 år nu. Det var en helt fantastisk oplevelse at se hende komme til verden.

Min yndlings film er “De urørlige” fordi det er en en utrolig dejlig og livsbekræftende film.

Min yndlings bog er ”Drømmefangeren”, fordi den fik mig til at tænke på en helt anden måde, hvis du har modet og viljen, kan du gå igennem selv den største modgang.

Min yndlingsmad er Græsk, jeg elsker seimpelthen græsk mad!

Favorit ferie sted er Gran Canaria. Jeg har haft mange dejlige ferier med min familie på Gran Canaria.

Min drømmeferie ville nok være den store USA-tur med sightseeing i New York, badning i Miami og L.A. og gambling i Las Vegas.

 

Jeg ser mest op til min mor, fordi hun er så viljestærk, hun er noget helt særligt, og mit største forbillede.

Skønhed for mig er, når man finder sig selv smuk, har udstrålig og selvsikkerhed. En egenskab kan for mig være smuk, som f.eks. at tænke på andre før sig selv eller at ville gøre andre glade på egen bekostning. Skønhed er, at man vil sig selv og andre det bedste.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er mit smil.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Ole Henriksen, fordi jeg elsker hans positive sind. Jeg tror man bliver rigtig glad i hans selskab!!:)

Noget sjovt man skal vide om mig, jeg ser julekalender året rundt, og ville ønske der fandtes nisser. Jeg kan alle replikkerne i Pyrus! ;)

Jeg er bange for uforusigelige ting, og at der skulle ske min familie noget.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet var da jeg var lille og min mor fortalte mig at der var liv efter døden. Så jeg ville gerne dø nu og blive genfødt som nisse. Og det skulle være Nova fra "Krummernes Jul".

Jeg er mest glad når jeg er sammen med hele min familie.

 

 

I fremtiden drømmer jeg om at arbejde enten inden for modebranchen, eller som skuespiller. Lige siden jeg var lille har jeg drømt om at være skuespiller, og min familie blev altid inviteret til teater på legeværelset hos min bedstemor. Mode er en af mine største interesser, og en dag er drømmen at arbejde på et modemagasin.

Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg altid har frygtet nye ting i mit liv. Jeg vil gerne vise dem der har det ligesom mig, at man skal tage kampen op med sin frygt, uanset hvad det kan være. Man skal tro på sig selv, og huske at man kan hvad man vil.. Og selvom man er bange for at fejle, skal man se tigeren i øjnene!!:)

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville betyde meget for mig, det ville være en kæmpe oplevelse, og en stor mulighed for at opleve verden på en anden måde!

Photo: Christina Anaya
Video photographer:
John Rahbek 
Make up & Hair:
Maira Ash
Styling:
Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Hollywood-stjernen Halle Berry blev nr. 6 til Miss World i 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag