Cheri Risbo Passera

Miss World Danmark 2013 - Finalist 4 
Navn:
Cheri Risbo Passera
Alder:
19 år
By:
Vesterbro/Sjælland
Højde:
172 cm
Beskæftigelse: Make-up artist i Sephora, Freelance Model, vil studere til kemiingeniør. 


Jeg hedder Cheri Risbo Passera. Jeg er 19 år gammel og kommer fra Farum. Jeg er bosat på Vesterbro hvor jeg bor alene. Jeg er 172 cm høj. Jeg har 4 søstre, som alle sammen halvsøskende.

Til hverdag arbejder jeg fuldtid som makeup artist i Sephora i illum. Engang imellem laver jeg freelance model eller artist arbejde.

I min fritid løber og træner jeg. Bruger tid med mine venner og min familie. Jeg interesserer mig også for at male, at læse astrologi og astronomi. Stjernehimmelen har altid fascineret mig helt abnormt.

Det største jeg har oplevet indtil nu har været at besøge Beijing i Kina og bl.a. gå på den kinesiske mur. Jeg synes Kina er et land med utrolig meget spændende historie og en ubeskrivelig kultur!

Min ynglingsfilm er "Jane Eyre". En film som for mig beskriver forbudt ægte kærlighed mellem en godsejer og hans tjenestepige i 1800 tallet, hvor det ikke passede ind, ikke at vælge et rigtigt parti, når man skulle gifte sig. Mest af alt elsker jeg måden de begge kæmper imod normerne, og ironien i filmen når begge deres skæbner bytter plads.Min yndlingsbog må være "The Secret" som for mig er en slags bibel. Overordnet handler den om ask-and-receive faktoren. Hvis du værdsætter din situation i livet og lever i en positiv ånd, vil man også lettere tiltrække flere positive ting i sit liv. Og ved at forstille sig at man allerede har opnået noget som man virkelig håber for, så tilpasser større energier sig for, at det sker.

Min ynglings mad er sushi og ris a la mande!

Mit favorit ferie sted indtil videre er Ægypten, grundet dets klare hav hvor man kan dykke og se koralrev og deres interessante og varme ørken!

Det feriested jeg drømmer mest om at besøge er USA! Da jeg desværre aldrig har været der, men jeg tror det er et land lige for mig. I forhold til at de er så åbne og imødekommende og deres indstilling til at alt er muligt!

Jeg ser mest op til sangerinden P!nk simpelthen fordi hun altid har givet mig inspiration og den måde hun tør at være sig selv på. Jeg synes hun er for cool.


Skønhed for mig er et menneske som hviler i sig selv, er ydmyg og oprigtig. Skønheden kommer indefra.

Den del af mit ansigt jeg er gladest for må nok være mine øjne.

Hvis jeg kunne spise middag med en kendt person ville det være Marilyn Monroe, grundet hendes fantastiske personlighed, og fordi hun har inspireret så mange kvinder som mig selv, og efter min mening har haft store indflydelser til vore kvinders udvikling.

Hvis jeg kunne spise med en kendt person, ville jeg vælge Leonardo DiCaprio og der ved vi vist alle hvorfor!! ;)

Noget sjovt man skal vide om mig, er at jeg som barn gav mine undulater Didle kjoler på og lejede dukker med dem! (Ja det var RET tarveligt)

Jeg er bange for gyserfilm og edderkopper!

Det skøreste jeg husker at have lavet var at tage en rejsekuffert med på Roskilde festival! (Og ja den blev stjålet)

Jeg er mest glad når jeg omgåes mennesker, som er positive og som giver en plads, til at være hvem man er.

I fremtiden drømmer jeg om at få prøvet modeldrømmen mere af og komme tilbage og studere til kemiingeniør. Med tiden drømmer jeg også om at stifte familie!

Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg selv har været en masse kampe igennem, som har gjort mig rigtig stærk mentalt og som har udviklet mig. Jeg er en person som altid vil søge det positive liv og et liv der er rigt med kærlighed.

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville for mig betyde rigtig meget, da jeg ser en udvikling i mig selv og den måde jeg har valgt at leve mit liv på, ved at være åben og imødekommende overfor ligesåvel fremmede som kendte ansigter. Jeg tror på at Danmark ville kunne blive endnu bedre rent konkurrence mæssigt hvis vi blev endnu mere "Open minded and open hearted".

Photo: Christina Anaya
Video photographer:
John Rahbek 
Hair:
Danni Sigen 
Styling:
Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at supermodellen Helena Christensen blev kåret Miss Danmark i 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag