På vej til Miss Yacht Model International 2011 i Kina!!

 

Jeg sidder i toget med al min bagage på vej til København hvor jeg skal flyve fra og det er først gået op for mig nu!!

Jeg græd lidt da jeg vinkede farvel til min mor, da det er første gang jeg skal være så langt væk fra familien i så lang tid..  Nu skal jeg være alene til den 5. december...!:O Alene kan man vist ikke helt kalde det, men uden nogen jeg kender...:) 60 piger fra forskellige lande! Jeg kan vist ligeså godt begynde at tænke engelsk...:D Hehe... Jeg er ikke svag eller bange, for så ville jeg aldrig have påtaget mig ansvaret som repræsentant for Danmark hvis jeg var... Men fældede en tåre da jeg sagde farvel til min mor, tanken om ikke at skulle høre hendes stemme hver dag som jeg er vant til, er lidt underlig...:)

Jeg har ingen ide om hvad det er jeg har sagt ja til, eller jo det har jeg selvfølgelig, men jeg kan ikke forestille mig det 100%. Jeg glæder mig utroligt meget!! Det bliver 12 hårde dage og jeg er klar! Kina here I come:o)!!!

Facebook er blokeret i Kina, men I kan følge min blog og se billeder fra konkurrencen her.

Husk at joine min side på facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1144460543&ref=pymk#!/groups/298672703490425/

Husk også at gå ind og LIKE "Miss & Mister of Denmark"s side: http://www.facebook.com/profile.php?id=1144460543&ref=pymk#!/pages/Miss-Mister-of-Denmark/169501019773818

Miss Yacht Model Denmark 2011

Olivia Felicia Bekker

Skriv en kommentar

Vidste du at Alexander Bach kom i Top 15 til Manhunt International 2012 finalen i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag