Miss Yacht Model Int. 2011 rejsen 2

 

Kl. 07.47 – Fredag den 25. november

Dansk tid cirka 1 om natten. Wow, havde aldrig troet jeg ville sidde her i flyet på vej til Haikou. Eller jo selvfølgelig men det var godt nok besværligt! Beijing lufthavn er jo kæmpe og ingen forstår hvad man siger... Fik afvide i flyet jeg skulle hente min bagage og checke den ind igen. Jeg skulle til en anden terminal og udfylde en masse papirer jeg ikke forstod. Heldigvis mødte jeg miss Belgium Carolien og vi fandt sammen ud af det. Vi mødte efterfølgende miss Belarus. Manden ved siden af mig vil hele tiden snakke, men jeg forstår ingenting. Han tror jeg kan kinesisk fordi jeg sagde Nihau til ham, det betyder hej. Nu har han fundet ud af jeg ikke kan og er i stedet begyndt at forme et hjerte med hænderne til mig. Han er lidt sjov og meget venlig, men mine øjne kan ikke holde sig åbne mere.

Kl. 12.45 – Fredag den 25. november

Endelig Miss Belgium, Miss Belarus og jeg har lige sat os ind i bilen. Vi blev modtaget med det samme i lufthavnen af nogle folk med skilte. Der sidder allerede to piger i bilen, Miss Ukraine og Miss Lithuania (tror jeg hun sagde). De virker meget venlige men siger ikke så meget, de snakker russisk med miss Belarus. Jeg sidder sammen med Miss Belgium Carolien, hun er rigtig sød. Vi skal køre i 40 minutter. Jeg glæder mig til snart at være der efter at have rejst i 24 timer. Bygningerne er høje og luften varm. Har allerede ondt i fødderne af at gå fra toilettet i lufthavnen til bilen i mine tårnhøje stiletter, så det er super!:D Nå jeg bliver køresyg nu hvis jeg ikke kigger ud..

Kl. 22.40 – Fredag den 25. november

Jeg ligger i min seng.. Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at være her, især i min seng.. Jeg skal dele værelse med miss Belgium, det er jeg rigtig glad for. I dag er en del af pigerne ankommet, de sidste kommer i morgen og konkurrencen starter søndag. Det er dejligt vi kan få slappet lidt af. Det første jeg gjorde var selvfølgelig at låse mig selv inde på værelset, gik i panik og en masse kinesere kom men jeg forstod ikke hvad de sagde og de forstod ikke mig.. De råbte lidt men jeg tror de var bange fordi jeg var bange. Haha, endelig kom jeg ud. Man kan høre bilerne udenfor selvom jeg bor på 19 etage, de dytter hele tiden. Alle er så hjælpsomme, de tilbyder en deres tøj hvis man fryser og vil ikke lade mig hjælpe dem med at bære vand til pigerne. Jeg er meget træt nu, så vil lægge mig til at sove..

Olivia Felicia Bekker

Miss Yacht Model International 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Pia Rosenberg Larsen fra Danmark blev nr. 2 til Miss World 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag