Miss Yacht Model Int. 2011 Day 3

 

Klokken otte skulle vi alle mødes til morgenmad, efter havde vi et møde. Mødet to cirka to timer og vi fik forklaret hvad der ville komme til at foregå.

Der er rigtig meget ventetid hele tiden, mellem en halv til to timer, hvor vi bare sidder og venter på de piger der mangler. Der er rigtig irriterende og helt klart noget dommerne lægger mærke til. Pauserne vi har, er mellem en halv og hel time, så vi når lige at komme op og rette make-up og hår før vi skal være klar igen.

I dag blev vi hentet i to busser, vi skulle alle ud at se byen. Vi så byen igennem bussen for vores egen sikkerheds skyld. Vi må ikke gå nogen steder alene fordi dem der bor på øen ikke er van til at se piger som os. Vi kom til en park, der fik vi lov at gå rundt, men der gik vagter omkring os hele tiden, der var cirka 150 kineser der hele tiden fulgte efter og tog billeder. Det var næsten et optog som om vi var kongelige. Det er meget mærkeligt at prøve. Vi skulle hele tiden smile, vinke og opføre os anstændigt. Eftersom vi alle har en sash rundt om os hvor det land vi repræsentere står på, var det vigtig (i hvert fald for mig) at være venlig, smilende, stille op på alle billeder og vinke. Nogle af pigerne fjollede rundt og opførte sig mærkeligt, det var ikke det rigtige tidspunkt at gøre det på.

Jeg vil lægge mig til at sove, jeg er så træt og vi skal op klokken kl. 06.00 i morgen.

Olivia Felicia Bekker

Miss Yacht Model International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Lisa Lents ejer rettigheder til Miss Model of The World i Danmark og skal for første gang afholde konkurrencen i 2011.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag