Miss Yacht Model Int. 2011 Day 1

 

Kl. 22.40 – Lørdag den 26. november

I dag fik jeg lov at sove ud hvor var det dejligt! Men jeg vågnede alligevel ikke af mig selv, tror jeg kunne have sovet længere, telefonen ringede klokken 11.50 og sagde vi skulle komme ned til frokost 12.30. Frokost var frugt. Efter frokost skulle alle pigerne ud at shoppe. Det var så frygteligt og sjovt på samme tid. Da vi splittede op i centeret gik jeg sammen med miss Bahamas, miss Amerika, miss Australia, miss Belgien (my roomie) og mig. ALLE kiggede og tog billeder. Vi var i et supermarked fyldt med mennesker, der var ikke en der ikke kiggede. De stoppede op for at kigge på os, tog billeder i smug og åbenlyst af os. De vil alle sammen hele tiden tager billeder af os... De fleste piger er rigtig søde, jeg har allerede et par stykker jeg snakker godt med. Det var dem jeg shoppede med og så Miss Norge, hun er virkelig sød og vi kan snakke dansk sammen. Det er dejligt nogen gange ikke at skulle snakke engelsk hele tiden, selvom jeg faktisk overraskende nok nogle gange kommer til at snakke engelsk til hende. Da vi var færdige med at spise aftensmad fik vi fortalt at vi skulle gå op og tage bikini på og ordne make-up og komme tilbage en halv time efter. Så alle piger løb op... Da vi kom ned fik vi ordnet hår og taget billeder på skift. Der var en del ventetid fordi vi alle 60 piger skulle have taget billeder en af gangen. Nu er jeg meget træt og klokken er elleve... Vi skal være klar klokken otte i morgen med make-up, hår og alting. Konkurrencen starter i morgen så jeg vil gå i seng nu..

Olivia Felicia Bekker

Miss Yacht Model International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at den første Miss Danmark konkurrence blev afholdt i 1924, hvor Edith Jørgensen blev kåret som vinder?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag